Sådan slettes en Instagram-konto permanent eller midlertidigt

Instagram er et vidunderligt socialt netværk til at dele billeder og øjeblikke, og nu hvor Instagram understøtter flere kontobytelser, kan du nemt skifte mellem personlige, offentlige, private og arbejdsrelaterede Instagram-konti.

Hvis du har besluttet, at du ikke længere vil bruge Instagram eller ikke længere behøver en bestemt Instagram-konto, eller måske har du fundet Instagram at være for distraherende, kan du gøre noget ved det. Du kan vælge enten at deaktivere en Instagram-konto midlertidigt (som kan vendes og genaktiveres), eller hvis du vil gå helt ud, kan du også slette en Instagram-konto permanent og dermed fjerne den og alle tilknyttede stillinger og billeder fra tjenesten. .

Sådan deaktiveres en Instagram-konto (reversibel)

Du kan midlertidigt deaktivere en Instagram-konto, hvilket betyder, at Instagram-profilen ikke længere er synlig for nogen, og den vises som slettet til omverdenen, men det kan vendes, og kontoen med alle dens billeder og indlæg kan genaktiveres igen når som helst.

  1. Åbn en webbrowser og gå til Instagram.com og log ind på den konto, du vil deaktivere fra tjenesten, og gør ikke længere synlig
  2. Klik på din profil, og vælg derefter "Rediger profil"
  3. På siden Rediger profil skal du se nederste hjørne for linket "Midlertidigt deaktivere min konto" og klikke på den
  4. Vælg årsagen til, at du midlertidigt vil deaktivere Instagram-kontoen, bekræft med et kodeord, og klik på knappen "Midlertidigt deaktiver konto"

Dette er nyttigt, hvis en konto har brug for en hiatus eller måske skal bruges igen i fremtiden, og midlertidigt deaktivering af en konto er, hvad de fleste brugere sandsynligvis vil gøre.

Sådan slettes en Instagram-konto (permanent)

Du kan også helt slette en Instagram-konto, dette fjerner ikke kun kontoen og alle de tilknyttede billeder og indlæg, men brugernavnet kan ikke genaktiveres, og kontoen kan heller ikke genaktiveres. Dette er permanent og kan ikke fortrydes, Instagram-kontoen og alle indlæg vil være væk for evigt, så du bør ikke tage det let.

Hvis du vil slette en Instagram-konto permanent, anbefales det at hente Instagram-billederne på en computer på forhånd, ellers vil de blive fjernet for evigt og ikke kunne gendannes.

  1. Fra en webbrowser logger du på Instagram.com ved hjælp af den konto, du vil slette permanent
  2. Besøg nu denne side for at anmode om permanent fjernelse af kontoen
  3. Udfyld formularen og indtast adgangskoden, og klik derefter på "Permanent slet konto"

Dette er permanent, og der er ingen mulighed for at fortryde sletningen af ​​en Instagram-konto, alle billeder, indlæg, profildata, alting er fjernet, herunder kontoens brugernavn (hvilket betyder, at en anden kunne gøre brug af brugernavnet). Dette anbefales ikke, medmindre du er helt sikker på, at du vil slette en konto og alle dets foreninger permanent.