OS X Yosemite Developer Preview 4 og iTunes 12 Beta udgivet til Dev Download

Mac-udviklere, der kører OS X Yosemite, finder Udvikler Preview 4 1.0 er nu tilgængelig for at downloade fra Mac App Store. Derudover er den første betaversion af iTunes 12.0 blevet stillet til rådighed for udviklere, og en opdatering til OS X Yosemite Recovery skal også installeres. Hver af disse beta-udgivelser er kun beregnet til udviklerbrug, da de ikke er tilgængelige for offentligheden endnu.


Den enkleste måde for udviklere at installere OS X Yosemite Developer Preview 4 og iTunes 12 er via fanen Mac App Store Updates, der kører på en Mac, der allerede har OS X Yosemite Developer Preview installeret og aktiv. Mac-udviklere kan også downloade en frisk kopi af Yosemite beta ved at indløse en promo-kode fra Mac Dev Center via Mac App Store.

Udgivelsesnotater, der ledsager downloaden til OS X Yosemite Developer Preview 4, er korte, og det anbefales blot at anbefale det til alle brugere, der kører beta-bygningerne. Fuld frigivelsesnotater er tilgængelige på Mac Dev Center, og den nye build indeholder for det meste fejlrettelser og forbedringer af beta-udgivelsen af ​​Yosemite.

iTunes 12.0 beta 1 tilbyder det første kig på den nyligt omdesignede iTunes-app. Ved første øjekast er de mest oplagte ændringer et nyt ikon og et generelt fladere udseende, men ellers ser det ikke meget anderledes ud end eksisterende versioner af iTunes hidtil.

OS X Yosemite har en visuel revision af Mac-operativsystemet og mange nye funktioner, herunder øget kompatibilitet med iOS-enheder. En offentlig beta er sat til rådighed inden for den kommende måned eller så, og den endelige udgivelse af Yosemite vil være tilgængelig for offentligheden som en gratis download i efteråret.

Separat kan de, der er registreret hos Apples udviklerprogram, også downloade iOS 8 beta 4 nu fra OTA-opdatering eller iOS Dev Center.