MacBook Pro 2011-2013 med videoproblemer, der er berettiget til gratis reparation

Apple tilbyder at reparere visse fejlfunktioner i MacBook Pro-modellerne, som blev solgt mellem februar 2011 og december 2013. De påvirket MacBook Pro-modeller udviser usædvanlig grafikadfærd, herunder forvrængede skærmbilleder, direkte skærmfejl og endog nogle gange uventede system genstarter.


Ikke alle MacBook Pros sælges mellem tidsperioden påvirkes, og de maskiner, der kan udføres, omfatter følgende hardware modeller:

  • MacBook Pro (15-tommers tidlig 2011)
  • MacBook Pro (15-tommer, slut 2011)
  • MacBook Pro (nethinden, 15-tommer, midten af ​​2012)
  • MacBook Pro (17-tommers tidlig 2011)
  • MacBook Pro (17-tommer slut 2011)
  • MacBook Pro (nethinden, 15 tommer, tidlig 2013)

Bruger kan hurtigt identificere deres Mac model år fra menuen Om denne Mac, men den bedste måde at afgøre, om din enkelt maskine er berettiget til reparation, er at kontrollere garantien online ved at indtaste dit serienummer på denne hjemmeside på Apple.com.

Reparationstjenesten vil være tilgængelig indtil den 27. februar 2016 eller tre år fra datoen for den oprindelige salgsdato.

Mac'er, der er kvalificerede til service, kan enten bringes til en Apple Store eller sendes ind, enten reparationsmetoden vil være gratis. Sørg for at sikkerhedskopiere din Mac, før du sender den til service. Flere oplysninger om reparationerne er tilgængelige her på Apple Support.

Apple tilbyder følgende symptomliste for computere, der er blevet udført af problemet:

En berørt MacBook Pro kan vise et eller flere af følgende symptomer:
▪ Forvrænget eller krypteret video på computerskærmen
▪ Ingen video på computerskærmen (eller ekstern skærm), selvom computeren er tændt
▪ Computer genstarter uventet

Ovennævnte billede, som kun viser et eksempel på, hvad en MacBook Pro fungerer som fejlfunktion, er medfølelse af MacRumors.

Apple indleder gratis reparationsprogrammer fra tid til anden, når visse produkter opdages at have problemer. Et andet nyt eksempel på en sådan reparation var den funktionsdygtige topknap på nogle iPhone 5-enheder.