Sådan får du et gratis personligt telefonnummer

Voice mail er et automatiseret system til besvarelse og lagring af telefonbeskeder. De fleste mobiltelefonplaner leveres automatisk med grundlæggende telefonsvarer, og mange fastnettelefoner har indbyggede digitale telefonsvarer. Heldigvis har folk, der ikke har en fast telefonlinje, eller som ønsker flere telefonsvarernumre forskellige gratis muligheder at vælge imellem.

Trin 1

Vælg den bedste gratis service, der passer til dine behov (se Ressourcer). Mange af de nævnte tjenester inkluderer sådanne funktioner som at konvertere dine stemmemeddelelser til en e-mail, som derefter sendes direkte til din indbakke. Brugere, der også ønsker at modtage gratis fax, kan gøre det med k7-tjenesten. Brugere, der ikke har en computer eller ikke er online, bør ofte bruge Laser Voicemail, da det simpelthen kræver, at du ringer til 206-376-1000 for at aktivere og kontrollere din telefonsvarer.

Trin 2

Opret din gratis konto med den service, der bedst passer til dit behov. Opsætning til alle tjenester fungerer på en lignende intuitiv måde undtagen Laser Voicemail (se trin 1).

Trin 3

Skriv dit personlige nummer og PIN-koden til din telefonsvarer. Dette er det nummer, som folk ringer for at give dig en besked. For at kontrollere din telefonsvarer eller ændre dine indstillinger skal du følge de enkle anvisninger, der er angivet, når du er færdig med at konfigurere din konto.

Trin 4

Tilpas din personlige hilsen. Alle de angivne indstillinger giver brugerne mulighed for at tilpasse deres hilsen eller vælge en automatisk hilsen. Ring til din personlige telefonsvarer, og indtast din PIN-kode. Følg instruktionerne for at registrere din hilsen.

Giv dit nye personlige telefonnummer til din familie, venner og kolleger.