Sådan fjernes et foto permanent fra iPad og iPhone permanent

En bivirkning af iOS, herunder en ekstraordinær nem måde at nemt gendanne slettede billeder på, er, at billederne ikke fjernes helt fra en iPhone eller iPad med det samme, i det mindste, medmindre brugeren tager specifikke handlinger for at slette et billede permanent. Det er, hvad vi skal dække her, så hvis du har et billede eller mange eller en video, som du vil slette permanent med det samme, behøver du ikke vente på den automatiske fjernelse for at fuldføre dig selv i løbet af kurset af 30 dage (hvilket er, hvordan sletning af videoer / fotos fungerer i iOS nu, hvilket gør det muligt for genoprettelsesfunktionen).

Permanent Slet et foto eller en video fra iOS

Dette kræver iOS 8 eller nyere, tidligere versioner af iOS har ikke denne funktion:

  1. Slet et billede (eller billeder) som normalt fra Photos-appen til iOS - denne del er den samme
  2. Gå nu til Fotos-appalbumvisningen, og vælg "Nyligt slettet" - dette er albummet, der giver dig mulighed for at gendanne fotos, der blev fjernet ved et uheld, eller at du har skiftet mening
  3. Brug et af følgende tricks til øjeblikkeligt at slette det pågældende billede (r):
    • Slet et enkelt billede ved at trykke på det og derefter trykke på knappen "Slet"
    • Slet flere billeder ved at vælge knappen "Vælg", trykke på hvert enkelt billede for øjeblikkeligt at slette og derefter trykke på knappen "Slet"

  4. Bekræft, at du vil slette et billede permanent ved at vælge "Slet foto"

For at være helt klar, springer dette simpelthen på ventetiden for permanent at fjerne fotoet fra iOS-enheden. Hvis du sletter fotos på den normale måde i iOS, vil den stadig fjerne sig fra enheden, og den vil stadig blive slettet, det er bare i moderne versioner af iOS, at fjernelsesprocessen finder sted over tid, så du eventuelt kan gendanne utilsigtet slettede billeder og videoer fra en iPhone, iPad eller iPod touch. Giver mening?

Ja, det er lidt forvirrende, men evnen til at genoprette billeder og video, som du ikke har til hensigt at slette eller ændre dig om, er, hvorfor det er sådan det er, så mens nogle brugere måske tror det er frustrerende at skulle gå igennem nogle tilføjede trin til øjeblikkeligt at slette et billede med det samme, vil fordelene ved at gendanne andre billeder uden at skulle bruge mere komplekse iPhone-fotogendannelsesmetoder, opveje langt den potentielle frustration, der tilbydes af dette.

Det er værd at nævne, at du permanent og øjeblikkeligt kan fjerne store billeder af billeder ved at bruge dette trick, hvis du har lav iOS-plads og vil rydde op med det samme. Hvis du f.eks. Bruger bulkfjernelsestidspunktet til at skrabe tonsvis af iPhone-billeder på én gang, er det bare et spørgsmål om at bruge valgmuligheden og vælge alle de samme billeder, der skal slettes nu, i stedet for at vente på 30-dagesperioden for at fjerne dem, eller for opbevaring at blive så lav, at de slettes ved oprydning. Ja, iOS-oprydningsprocessen vil fortsætte og begynde at slette billeder, der er i den ventende proces, hvis den samlede lagerkapacitet for enheden er lav, alligevel, men det betyder, at hvis du føler det nødvendigt, kan du gribe ind og gøre det selv med det samme.