Tøm den store skraldespande

Jeg glemmer ofte at tømme min papirkurv, som kan vokse og vokse og vokse over tid, men dette billede viser, at en opustet skraldespand kan tages til et helt nyt niveau. 489GB!


489GB? Hvad på jorden er derinde? Kæmpe videoer? Giant caches? Gamle downloads? Lynlåse? Arkiv? PSD filer? ISO-billeder af installationsdiske? Det er meget plads, alle disse filer kan forbruge en hel mængde kapacitet. Næsten 500 GB affald alene, det er større end min primære harddisk!

Tid til at tømme den enorme Trash kan!

Dette er selvfølgelig bare en slags her for sjovt, men dette er et legitimt tip: hvis du føler dig nypen for opbevaring, kan tømning af papirkurven ofte afsløre ekstra plads, som du ikke vidste, blev forbruget . Dette sker temmelig ofte til OS X-brugere, som måske glemmer at dumpe deres gamle papirkurven, så de kan sidde og dvæle i kassen, der venter på at blive slettet.

Her er nogle nyttige Trash-tastaturgenveje til Mac, og glem ikke at tømme papirkurven, det er en nem måde at frigøre en masse diskplads til tider.

Dette whopper trashcan billede kommer til os fra Marco.org, der synes at have noget ret betydeligt gemt i skraldet venter på at gå!