iPhone lyd virker ikke med hovedtelefoner? Højt summende lyd i ørestykker? Sådan fejlfindes

En af mine venner har for nylig plugget deres Apple Earbud-hovedtelefoner ind i deres iPhone til brug, og i stedet for at have normal lyd og lyd kommer gennem ørerne, oplevede de en ringende summende lyd, der kommer ud af hovedtelefonerne i stedet. Deres første tanke var "Min iPhone er brudt, lyden virker ikke!" Men med en lille fejlfindingstjeneste kunne jeg rette op med deres ringende / svimlende øreproblem og få iPhone lyden til at fungere med hovedtelefonerne igen.

Denne vejledning vil gennemgå ni fejlfindingstrin for at se, om du kan løse et potentielt problem med iPhone-lydudgangen, der ikke virker via hovedtelefoner, øretelefoner eller lyd / lynporten.

0: Slå lyd op, Sluk for tilfælde, Kontrollér for skader, genstart

Fire hurtige små foreløbige fejlfindingstrin før noget andet;

- Drej lydstyrken op helt på iPhone, gør dette med de tilsluttede hovedtelefoner, og tryk derefter flere gange på knappen for lydstyrke på siden af ​​iPhone, indtil den maksimeres.

- Sørg for at tage ud af ethvert tilfælde eller kabinet på iPhone, fordi nogle af dem kan forhindre porten. Bare fjern det som muligheden ved at tage det af.

- Sørg også for, at iPhone selv ikke er fysisk beskadiget. Hvis iPhone er fysisk beskadiget, eller det tog en udvidet svømmetur, kan det være, hvorfor hovedtelefonen eller lydudgangen ikke virker som den skal. En brudt iPhone fungerer ikke som forventet.

- Også, før du går videre, prøv at genstarte iPhone først. Jeg ved, det lyder dumt, men nogle gange (sjældent) kan en softwarefejl forårsage, at hovedtelefonporten eller lydudgangen ikke fungerer som forventet, og en genstart er så hurtig og nem at udføre, at det er en nem måde at regne ud.

1: Afbryd forbindelsen og tilslut Earbuds / hovedtelefonerne igen

Fysisk frakobl (tag stikket) ud af øretelefonerne eller hovedtelefonerne fra iPhone. Uanset om det er AUX-lydporten eller Lynporten, er det ligegyldigt, tag hovedtelefonerne ud.

Derefter tilsluttes dem igen.

Hvis det ikke virker med det samme, prøv det et par gange: Frakobl, tilslut igen, frakobl genopkobling. Ved genopkobling, prøv at anvende lidt mere kraft med en fast tryk, så du ved med sikkerhed, at kablet er tilsluttet. Ikke "The Hulk" noget, men vær fast og rimelig med kraften.

2: Kontroller portene / Rengør lydportene

Kontroller porten, når øretelefonerne eller hovedtelefonerne er afbrudt, kig efter snavs, lint, junk eller andre forhindringer. Ofte kan et lille stykke lommelygte eller noget andet snavs komme i porten og forhindre en korrekt forbindelse fra at danne og dermed resultere i underlige problemer som iPhone-hovedtelefonerne ikke virker eller en summende lyd kommer ud af dem i stedet for forventet lyd.

Hvis du ser noget i porten, skal du rense det med en tømrere af træ eller plast eller bruge en trykluftbeholder. Brug ikke noget ledende, vådt eller metal.

Fysiske forhindringer og gunk i porten er faktisk en almindelig årsag til, at en iPhone sidder fast i hovedtelefontilstand, når højttalerne ikke virker, men det kan også gå på den anden side, og fordi hovedtelefonstikket eller lynporten ikke lykkes at overføre lyd som godt.

2b: Kontroller / rengør også hovedtelefonstikket eller adapteren

Glem ikke også at kigge på Lynkablet, hovedtelefonkablet eller AUX-kablet. Enhver uønsket eller snavs på enden af ​​kablet kan forårsage et problem, der forbinder iPhone korrekt.

3: Kontroller hovedtelefoner / adapter / kabel for beskadigelse

Enhver fysisk skade på hovedtelefonerne, øretelefonerne, adapteren eller kablet kan medføre problemer med lyd, der afspilles via hovedtelefonerne som forventet.

4: Prøv et andet sæt hovedtelefoner eller ørepropper

Prøv et andet sæt hovedtelefoner eller øretelefoner, eller prøv en anden dongle-adapter (hvis det passer til nye iPhones). Hvis lyden fungerer fint med det andet sæt af hovedtelefoner eller ørepropper eller med en anden dongle, er problemet sandsynligvis det andet sæt af hovedtelefoner eller adaptere.

5: Prøv prøven Telefonsamtale højttalertelefon Skift trick

Opret forbindelse til et telefonopkald med hovedtelefonerne tilsluttet - ja, selvom de ikke virker.

Sæt iPhone på højttalertelefon for at bekræfte, at telefonopkaldet er aktivt (prøv at ringe til et generisk 800-nummer eller noget, hvor du vil blive sat på vent med hold musik, alt hvad du ved, der er en konstant strøm af lyd eller støj er fint) . Med telefonopkaldet aktivt, tryk på knappen for at skifte fra højttalertelefonen, dette vil omdirigere lyden til hovedtelefonerne - virker lyden nu via hovedtelefonerne? Nogle gange virker dette alvorligt!

For de nysgerrige, i eksemplet fra mine venner, iPhone 7, der havde oplevet en underlig summende lyd, der kom ud af hovedtelefonerne, begyndte den at fungere igen, efter at jeg udførte afbrydelsen og genopkoblingen af ​​hovedtelefonerne, og derefter ved hjælp af højttalertelefonens tændtræk. Den summende stoppede, og ørepropperne arbejdede straks som normalt.

6: Stadig ikke arbejder? Kontakt Apple Support eller autoriseret supportkanal

Hvis iPhone-hovedtelefoner og iPhone-lyd stadig ikke virker, efter at du har prøvet alt ovenstående; nye hovedtelefoner / forskellige hovedtelefoner, rensede ud portene, inspiceret for eventuelle skader, afbrydelse og genopkobling osv., og det virker stadig ikke, kan du få et andet problem. Det bedste er at kontakte Apple Support eller et andet autoriseret Apple Support eller reparationscenter og få dem til at kigge. Det kunne være et hardware problem, eller det kunne være noget andet.

Har disse tips hjulpet dig? Har du andre kommentarer, ideer, teorier, tricks eller fejlfindingsmetoder, du har brugt til at løse et problem med iPhone-øretelefoner eller iPhone-hovedtelefoner, som ikke virker som forventet? Del dem med os i kommentarerne nedenfor!