Sådan konverteres en PDF til Vector i Adobe Illustrator

Mange applikationer sikrer information inde i en PDF. Det er kendt for at være et pålideligt elektronisk format, der kan levere de oplysninger, du har brug for, som du har brug for det. PDF-filen åbnes ubesværet i Adobe Illustrator-vektortegningsprogrammet. Vektorkunst er uafhængig af opløsning, og derfor udskrives kunstværkerne i outputenhedens opløsning. Konvertering af et dokument til vektor kan eliminere potentielle udskrivningsproblemer som fældefangst.

Gå til "Filer" -menuen, derefter "Åbn", og vælg en flersidet PDF-fil, der indeholder tekst og billeder og / eller grafik. Fra pilen "Åbn PDF" skal du bruge pilene til at vælge den side, du vil åbne, og klikke på "OK". Kun én side kan åbnes ad gangen.

Gå til menuen "File" og derefter "Document Color Mode." Der er to muligheder: RGB-farvetilstand og CMYK-farvetilstand. PDF'en er i RGB. Skift det til CMYK.

Klik på Type Tool fra værktøjspanelet. Placer markøren blandt teksten ved at klikke for at begynde at redigere og stylere teksten.

Klik på markeringsværktøjet for at vælge et billede eller en grafik i dokumentet. Klik på billedet eller grafikken. Gå til "Objekt", "Live Trace" og derefter "Tracing Options." Vælg den bedste farvetilstand fra afsnittet Justeringer for billedet eller grafikken. Valgmulighederne inkluderer "Farve", "Sort og hvid" eller "Gråtone". Klik derefter på "Spor" for at konvertere billeder og grafik til vektor.

Klik på værktøjet Direkte markering for at markere teksten. Klik på tegnebrættet, hold musen nede, og begynd at trække værktøjet Direkte markering for at markere al teksten. Hvis du vælger billeder eller grafik, er det OK, fordi de allerede er i vektorformat. Udfør kun det næste trin, når du er færdig med at skrive og redigere tekst, fordi du ikke kan redigere vektortekst.

Klik på "Type" i menuen og derefter på "Opret konturer". Hvis du har brug for at fortryde skitsering af teksten, skal du gå til "Rediger" og derefter "Fortryd Opret konturer". Fortsæt med at lave PDF-vektoren, og gå derefter til "File" og "Save". Klik kun på "Gem som", hvis du vil gemme siden separat fra flersidet dokument.

Tips

Hvis en PDFs farvetilstand er RGB, skal du ændre den til CMYK, som er farvetilstand for Adobe Illustrator. Programmet kan ikke spore billeder og grafik, mens dokumentet er RGB.

Advarsler

Når du bruger Live Trace, skal du huske, at store billeder kan tage længere tid at spore eller forhåndsvise.