Hvad er en DirecTV multiswitch?

Et DirecTV-system kræver en multikontakt under visse omstændigheder. Det er et meget alsidigt element i din satellitopsætning. En multikontakt bruges på en dobbelt LNB-parabol til at tilføje mere end to modtagere eller tilføje en DVR og andre modtagere. Det er også nødvendigt at inkludere kabel- eller antennesignaler til dit tv sammen med DirecTV-udsendelsen. En DirecTV multiswitch kan være nødvendig for at tilføje flere parabolantenner eller satellitsignaler til din opsætning for at få adgang til yderligere programmeringsmuligheder såsom internationale kanaler eller HD-kanaler.

Betydning

En DirecTV-modtager kræver en direkte linje, der bærer signaler fra parabolantenne (gennem LNB) for at hente hver radiokanal. Kanalerne er delt mellem 14 volt og 18 volt output (ulige og lige transpondere) eller undertiden benævnt højre (hånd) og venstre (hånd) cirkulær polarisering. Den dobbelte LNB på skålen er kun i stand til at modtage den ene eller den anden ad gangen, hvilket fungerer fint med en eller to modtagere. Tilføjelse af en multikontakt gør det muligt at tilføje mange flere.

Fungere

En multiswitch består af A / B-switche og splitters. En linje tilføres fra hver af de to LNB-udgange til de to (A og B) -indgange på multikontakten. Multikontakten bruger en til altid at være ulige transpondere og den anden til altid at være lige transpondere. LNB behøver ikke længere at skifte frem og tilbage, fordi kontakten nu finder sted inde i multikontakten. Dette gør det muligt at skifte kanal på en hvilken som helst af de tilsluttede DirecTV-modtagere.

Grundlæggende typer

Der er forskellige typer DirecTV multiswitches. Det afhænger af antallet af modtagere, du har, eller antallet af nødvendige output. DVR-modtagere kræver to satellitindføringer for at fungere korrekt, og standardmodtagere har brug for en. De mest anvendte multikontakter er de tre fire (3 ved 4) og de tre otte (3 ved 8). "3" er indgangene - to fra satellit-LNB og en fra enten kablet eller antennen. Den tredje bruges ikke altid. Det andet tal er mængden af ​​output det har.

Andre typer

Den hidtil beskrevne multikontakt er kendt som en grundlæggende. Der er andre typer multiswitches, der anvendes under visse omstændigheder. Dette inkluderer multisatellit multiswitch, der har fire eller fem indgange og otte udgange (4 x 8 eller 5 x 8). Det bruges til DirecTVs fase III TripleSat parabolantenne, der samler flere satellitter. Multisæt multisatellite multiswitch har fire indgange og fire udgange (4 x 4), der bruges til at forbinde mere end en skål og en satellit til et DirecTV-system. Flex-port satellit multiswitch har seks indgange og otte udgange (6 x 8), der forbinder forskellige satellitter og fade.

Misforståelser

En af de største misforståelser vedrørende DirecTV satellit-tv er, at det er det samme som kabel og kan opdeles og bruges i hele hjemmet. Det kan det ikke. Hver DirecTV-modtager skal have en direkte linje fra parabolantenne LNB. Denne modtager kommunikerer med LNB'en for at modtage de korrekte signaler fra satellitten. Hvis der tilføjes en splitter til opsætningen, forveksler den denne kommunikation. Dette er grunden til, at DirecTV multiswitches bruges i stedet.