Snyder til "Causality" Stickman-spillet

"Kausalitet" er et online flashbaseret spil hostet af hjemmesiden Bored. Spillet giver dig mulighed for at interagere med miljøer for at dræbe alle stickmenne på hvert niveau. Hvis du lader stickmenne se hinanden dø, skal du genstarte niveauet. Der er hurtige snyderier, der sikrer, at du gennemfører hvert niveau i den passende rækkefølge.

Niveau 1

Skub stickmanen øverst til venstre i bygningen fra siden. Klik på antennen for at pæle stickman øverst til højre i bygningen. Når stickman kommer ind i elevatoren, skal du klikke et par gange på manden i computerrummet, indtil han er færdig med at skrive. Han vil derefter forlade rummet og køre mod elevatoren. Når stickman kommer ned ad elevatoren igen, falder stickman i computerrummet ned i elevatoren og får den til at falde til deres død. Klik på halogenlyset over de to stickmen, der taler på første sal. Lyset vil bryde og dræbe dem begge. Til sidst skal du klikke på tegnet på chefens kontor på anden sal for at flytte det fra midten. Chefen rejser sig for at ordne skiltet, glider på gulvet og dræber sig på kanten af ​​skrivebordet.

Niveau 2

Klik på de små revner over stickmanen, der sidder på toilettet. Der er en revne til venstre og en til højre for loftet. Du vil se revnerne blive større. Flyt murstenen i bunden til kanten af ​​tagets venstre side. Dette får stickman på taget til at gå over for at rette murstenen. Klik hurtigt på hovedet på stickmanen, der sidder på toilettet, og se stickmanen på taget ved et uheld skubbe murstenen på hovedet på stickmanen under den, hvilket får badeværelset til at hjerne stickmanen på toilettet, når stickmanen på taget falder på en træpæl. Skyl toilettet for at dræbe stickman i kloakken med bækken. Til sidst skal du klikke på stickmanen i hangglideret for at få ham til at falde og dræbe stickman nær parkbænken.

Niveau 3 Del 1

Klik på rampelyset for at placere spotlightet på stickmanen, der står uden for den venstre hærbase. Dette får ham til at løbe. Når han løber, vælter han en tønde. Derefter løber han til toppen af ​​skærmen. Klik på den øverste tønde for at knuse ham, når han løber under den. En hær lastbil kører til indgangen til basen. Du vil se, at lastbilen er blokeret af en port. Klik på armen ved siden af ​​beskyttelsesboksen for at åbne lågen. Så snart trucken begynder at køre igen, skal du klikke på håndtaget for at sætte porten ned igen. Lastbilen styrter ned i porten og drejer mod den første tønde, der blev væltet. Denne tønde eksploderer under bilen og dræber stickmen i lastbilen.

Niveau 3 Del II

To stickmen vil gå ind i scenen fra højre side, og den ene bærer en pistol. Klik på pistolen for at fejre det. Stickman slipper pistolen og starter en samtale med den anden stickman. Klik på trækasser ved lystårnet for at få dem til at vælte og sprede sig ud på jorden, og klik derefter på granaten i stickmans hånd. Stickman kaster granaten mod kasser. Kasserne eksploderer og dræber stickmen.