Sådan stoppes Internet Explorer-vinduet fra at forblive på toppen

Når du har flere vinduer åbne på din computer, kan det blive svært at holde den, du vil fokusere på, ovenpå. Programmer som Internet Explorer har tendens til at forblive på toppen, hvilket kræver, at du minimerer vinduet, hver gang du vil se et andet. Der findes en række gratis eller billige softwareprogrammer, der giver dig mulighed for at forhindre, at visse vinduer forbliver på toppen.

ActualTools Faktiske titelknapper

Trin 1

Download ActualTools Aktuelle titelknapper (en gratis prøveversion er tilgængelig fra ActualTools-webstedet - se Ressourcer) og installer den på din computer.

Trin 2

Klik på knappen \ "Pin \" (knappen, der ligner en push pin) for at fastgøre et vindue oven på alle andre.

Sørg for, at der ikke trykkes på pin-knappen i Internet Explorer-vinduet for at forhindre, at Internet Explorer-vinduet forbliver øverst.

Focus Genie

Trin 1

Download Focus Genie-programmet fra Shareware Connection (se Ressourcer), og installer det på din computer.

Trin 2

Tryk på \ "Ctrl, \" \ "Shift \" og \ "F \" samtidigt for at aktivere Focus Genie-programmet. (Når du vil deaktivere programmet, skal du blot bruge den samme rækkefølge.)

Tryk på \ "Ctrl, \" \ "Skift \" og \ "T \" for at få et vindue til at forblive øverst. (Tryk på de samme taster igen for at forhindre, at et program forbliver øverst.) Med fokus på Internet Explorer-vinduet skal du stoppe dette vindue fra at forblive øverst ved at trykke på denne række nøgler to gange.

xNeat Window Manager

Trin 1

Download xNeat Window Manager-programmet fra xNeat-webstedet (se Ressourcer) og installer det på din computer.

Trin 2

Højreklik på titellinjen i et vindue for at åbne en rullemenu med vinduesindstillinger.

Vælg \ "Make on Top \" for at få et vindue til at forblive øverst, og vælg \ "Skjul Window \" for at skjule et vindue. (Bring et skjult vindue tilbage ved at trykke på \ "Windows \" -tasten og mellemrumstasten.) Stop Internet Explorer-vinduet fra at blive på toppen ved enten at lade et andet vindue forblive øverst eller skjule Internet Explorer-vinduet.