Sådan oprettes en virtuel USB-printerport

Printere var tidligere forbundet med en computer ved hjælp af et printerparallelkabel. Efterhånden som teknologien udviklede sig, begyndte de fleste printere at bruge et USB-kabel til at oprette forbindelse til computeren. Computere opretter nu virtuelle printerporte, der ligner gamle COM-porte. Dette gør det muligt for USB-printere at være kompatible med ældre software. Din computer opretter automatisk en virtuel USB-port, når du tilslutter og installerer en kompatibel printer. Brugere af Windows Vista og 7 kan manuelt tilføje en virtuel port ved hjælp af netværksprinterindstillingerne.

Klik på knappen "Start", og vælg "Printere og faxenheder". Hvis du ikke kan se denne mulighed, skal du skrive "Printer" i Windows-søgefeltet og trykke på "Enter".

Højreklik på en netværksprinter, og vælg "Deling".

Marker afkrydsningsfeltet ud for "Del denne printer."

Indtast navnet på den printer, du vil bruge, under "Del navn."

Gå til den anden computer, og vælg knappen "Start", og klik derefter på "Kontrolpanel".

Klik på "Printer" -indstillingen (hvis du bruger Vista eller derover, vises den under "Hardware og lyd.")

Vælg "Tilføj printer."

Vælg at tilføje en printer fra netværket og lade den søge efter en liste over tilgængelige printere. Hvis den ikke finder printeren, skal du vælge "Den ønskede printer er ikke på listen."

Vælg "Gennemse efter printer" og klik på "Næste". Du kan vælge printeren fra pop op-listen.

Tryk på "OK" for at gemme printeren. En virtuel printerport tilføjes nu. Du kan se porten ved at højreklikke på printerikonet, vælge "egenskaber" og derefter klikke på fanen "port".