Har du brug for en gratis video til iPhone Converter? Få Miro Video Converter

At finde en anstændig iPhone til video converter kan være en smerte, og finde en, som den gennemsnitlige person finder nem at bruge, kan være endnu værre. Heldigvis sammen med Mac App Store kom Miro Video Converter, en praktisk tåbelig og intet frills video konvertering værktøj, der kan konvertere næsten enhver video fil til et iPhone kompatibelt format med et klik på en knap.

Sådan konverteres video til iPhone Format Gratis med Miro Converter

Dette er så nemt som det bliver:

  • Download Miro Video Converter, det er gratis fra Mac App Store (direkte link)
  • Start Miro Video Converter
  • Træk en filmfil ind i appen
  • Vælg din udgangstype (jeg anbefaler "Apple Universal")
  • Klik på "Konverter!"

Konverteringen er overraskende hurtig, og den nyligt konverterede videofil vises i den samme mappe, at den originale kildevideo var placeret. Hvis du vælger "Apple Universal", har du nu en MP4-fil, der kan hentes på din iPhone (eller iPad, iPod touch osv.) Og spillede problemfri.

Ulempen ved apps som Miro er, at forenklingen fjerner mere avancerede muligheder, som nogle brugere kræver. I så fald, og du vil have mere kontrol over konvertering og videokvalitet, skal du tjekke konvertere video til iOS-formater med håndbremse. Det er også gratis at downloade og ret nemt at bruge, men har betydeligt flere muligheder som bitrate, frame rate, understøttelse af undertekster og meget mere.

Opdatering: Flere kommentatorer har foreslået at bruge Evom, hvilket er et godt værktøj, vi har diskuteret før i forbindelse med konvertering af webvideoer til Mp3, det er også gratis.