Sådan rives NDS-patroner

Elementer, du har brug for

  • Nintendo DS hardware

  • Nintendo DS-spilpatron

  • DLDI-kompatibel flashpatron

  • Wi-Fi-router

  • SmallFTP-serversoftware

  • NDS Backup Tool-software

  • Notesblok

Oprettelse af sikkerhedskopier af filer er afgørende for at opretholde en følelse af sikkerhed omkring dine daglige computerbehov. Dine Nintendo DS-spil er lige så modtagelige for hverdagsulykker som andre typer software, så det er vigtigt at opbevare kopier af dine blækpatroner på din pc. Et nyt DS-spil kan koste overalt mellem $ 20 og $ 40, og en ivrig spiller kan have op til 20 spil. Det er en betydelig monetær investering, ikke nævnt de mange timers spilfremskridt, der er brugt. Sikkerhedskopiering eller "ripning" af dine DS-spil sikrer, at du har en måde at fortsætte med at spille, hvis din oprindelige DS-samling gøres ubrugelig.

FTP-serverinstruktioner

Deaktiver al firewall-software, der kører på din pc, da det kan forstyrre processen. Sørg for, at din pc og din DS har forbindelse til dit Wi-Fi-netværk via din router. Metoder til deaktivering af firewall varierer afhængigt af hvilken software du bruger. Se enhver dokumentation, der følger med denne software for at få hjælp til, hvordan du gør dette, men generelt opnås dette ved at højreklikke på firewallikonet i systembakken og klikke på "Afslut", "Deaktiver" eller en lignende mulighed.

Opret en mappe kaldet "temp" i roden på dit "C" -drev.

Download, udpak og kør SmallFTP-applikationen. Det kan downloades fra Source Forge-webstedet (se Ressourcer).

Klik på "Indstillinger" i SmallFTP og derefter "Generelt", og skift FTP-porten til 8080. Klik på "OK", og gå tilbage til "Indstillinger", og vælg "Avanceret". Marker afkrydsningsfeltet "Brug lokal IP", og tryk på "OK". Gå tilbage til "Indstillinger" igen, og vælg "Brugere". Klik på "Tilføj", og opret et login og en adgangskode, du vælger. Stadig i dialogboksen "Brugere" skal du klikke på "Tilføj" ud for boksen "Kataloger". Indtast "c: / temp" i "Fysisk sti" indtastningsfelt og klik på "OK". Klik på "Tilføj" ud for feltet "Tilladelser", og skriv "LRW" i feltet "Tilladelser", der dukker op. Klik på "OK". Klik på "OK" under "Brugeregenskaber" for at gemme disse indstillinger. Klik på "OK" en gang til for at vende tilbage til SmallFTP-hovedvinduet. Klik på "Gem konfiguration" under "Server", og tryk derefter på den grønne "Afspil" -knap. Hvis du støder på en fejl, skal du gå tilbage til "Generelle indstillinger" og ændre portnummeret til et nummer efter eget valg.

DS-instruktioner

Download og udpak NDS Backup Tool. Det kan downloades fra File Trip-webstedet (se Ressourcer).

Åbn filen "NDS_Backup_Tool_Wifi.ini" i Notesblok, og skift ServerIP til din IP-adresse. Skift ServerPort til 8080 (eller hvilken port du har brugt i SmallFTP-indstillingerne). Skift FTPUser og FTPPassword til det brugernavn og den adgangskode, du tidligere valgte. Gem disse ændringer i filen.

Kopier "NDS_Backup_Tool_Wifi.ini" og "NDS_Backup_Tool_Wifi.nds" til rodmappen på din flashpatrons SD-kort, og indsæt derefter flashpatronen i din DS.

Tænd din DS, og start "Backup Tool" en gang i din flashpatron menusystem. Det skal nu oprette forbindelse til din FTP-server og bede dig om at fjerne din flashpatron og indsætte det spil, du vil sikkerhedskopiere. Gør dette og tryk på knappen "A".

Tryk på "B" nu og derefter "A" for at bekræfte, når overførslen er afsluttet, hvis du vil oprette en kopi af dit spils gemningsfil. Ellers skal du springe dette trin over.

Tryk på følgende knapkombination på DS for at starte sikkerhedskopieringsprocessen: "R, R, B, A." Dette kan tage alt fra et par minutter til to timer afhængigt af størrelsen på spillet, der sikkerhedskopieres.

Tips

For at få din IP-adresse, skriv "cmd" i dialogboksen Kør i Windows Start-menu og tryk på enter. Skriv "ipconfig" i den prompt, der vises, og tryk på Enter. Din IP-adresse vises øverst på de oplysninger, der nu vises. Det kan være nødvendigt at rulle op for at se det.

Sæt din DS-oplader til din DS under sikkerhedskopieringsprocessen for at undgå afbrydelser.