Liste over leverandørrapporter i SAP

Du kan få adgang til fire typer oplysninger ved hjælp af listen over rapporter om leverandørskader i SAP. Virksomheden står for systemer, applikationer og produkter i databehandling. SAP-software hjælper med at organisere økonomiske oplysninger. Tilgodehavender henviser til betalinger, som en virksomhed skylder en anden for varer eller tjenester. Brug af SAP-programmer hjælper virksomheder med at foretage hurtige betalinger for at undgå kriminalitet.

Leverandørbalancer

Leverandørbalancer er inkluderet på listen over leverandørrapporter i SAP. Rapporten viser saldoer, der skyldes leverandør (er) i begyndelsen af ​​regnskabsperioden, skyldige beløb i rapporteringsperioden og alle debet og kreditter, der er foretaget på kontoen i rapporteringsperioden. Udgående saldi angiver aktuelle forfaldne beløb. Fortegnelser er separate for transaktioner, der af brugeren anses for ikke-standardiserede. Løbevægte er inkluderet i slutningen af ​​hver side. Start på liste og slut på liste titler hjælper med at læse listen.

Ryddede leverandørartikler

Se ryddede leverandørbetalinger i rapporten Cleared Vendor Item. Tilpas listen for at kategorisere emner i kronologisk rækkefølge. Lister inkluderer det fulde kontonavn, debet og kreditter foretaget på kontoen, gældende rabatter og betalingsmetode. En clearingdato og et transaktionsnummer udstedes til fremtidige verifikationsformål. Brugere kan også se, om der har været en betalingsblok på en konto. Personlige noter for hver konto kan også medtages på listen.

Stamdata

Integrer en række leverandørdata i en rapport ved hjælp af SAP Master Data-programmet. Virksomheder drager fordel af programmets evne til at opdage identiske eller lignende transaktioner i leverandørfakturering og fakturering. Master Data synkroniserer alle tidligere indtastede SAP-oplysninger. Nogle brugere har fundet funktionen vanskelig at bruge og anført en mangel på kundesupport. Andre finder, at softwarefordelene opvejer ulemperne. Markering af tvivlsom aktivitet og undgåelse af dublerede leverandørbetalinger hjælper virksomheder med at spare penge.

Betalingstransaktioner

Se oplysninger om midler frigivet af virksomheden i en betalingstransaktionsrapport. Brug variabler inklusive check eller kontant aktivitet. Oplysninger om kontrol udstedt af medarbejdere er inkluderet i rapporten. Brug forudindstillede variabler inklusive kontrolnumre eller mangel på disse for at lede efter mistænkelig aktivitet. Se hvilke konti der er kontantbaserede. Kontantudbetalinger tildeles et fakturanummer. Interne noter angiver formålet med udbetalingen. Vurdere oplysninger om flere betalingstyper ved hjælp af listen over rapporter, der kan betales på konto i SAP.