Sådan bruges Find mine venner på en Mac

Find Mine venner er tilgængelig som en widget på Mac'en i Meddelelsescenter, så brugerne kan se en liste og placering af deres venner og familie, der har valgt at dele deres placering med dem. Dette har mange praktiske anvendelser, men forældre, tætte venner og partnere vil sandsynligvis finde det mest nyttigt.


Denne placeringsfunktion kræver, at en moderne version af Mac OS X er tilgængelig. Du skal mindst have OS X 10.11.x eller nyere til at køre på Mac, og du skal naturligvis have en ven eller to til at dele deres placering med dig via appen Find mine venner på en iOS-enhed, eller hvis de delte deres placering med dig fra appen Beskeder på iPhone eller iPad eller Kort på en Mac.

Sådan aktiveres og bruges Find My Friends Widget i Mac OS X

Du skal først aktivere widgeten, så sørg for, at en ven eller et familiemedlem bruger Find My Friends i IOS eller deler deres placering aktivt for at få navne til at blive populært i listen på Mac. Sådan fungerer det:

 1. Klik på ikonet Meddelelsescenter i øverste højre hjørne af Mac-menulinjen, og klik derefter på "I dag" -visningen
 2. Klik på "Rediger" knappen nederst på Notification Center
 3. Find "Find Mine venner", og klik på den grønne (+) Tilføj-knap sammen med widgetnavnet
 4. Klik for at "Tillad" appen til at bruge dine placeringstjenester, og klik derefter på "Udført"
 5. Vent et øjeblik eller to, og navnet på venner og familie, der deler deres placering med dig, vil udfylde i widgeten Find min venner på Mac'en. Når du klikker på et persons navn, vises et kort med deres aktuelle placering

Hvis du vil prøve dette ud med en ven eller et familiemedlem, skal du først aktivere widgeten, så enten dem eller dig selv deler din nuværende placering fra Beskeder på iPhone og iPad, del deres placering med dig fra "Find venner" -appen, der er forudinstalleret på hver iPhone eller fra Maps-appen på en Mac. Vent et øjeblik eller to, og placeringsoplysningerne vises i widgeten Find min venner i Mac OS X, som du derefter kan klikke på for at se et kort eller andre oplysninger om personens placering.

Dette er nyttigt af mange grunde, men det er måske bedst som et redskab til forældre at holde styr på deres børneplacering, da du kan give et hurtigt overblik over widgeten på en Mac og få en ide om hvor de er, hvad enten det er skole, en park, venner hus, eller hvor nogensinde ellers de går.

Hvis du har mere end fem kontakter, der deler deres placering med dig, skal du klikke på knappen "Vis mere" i widgeten for at se dem i Find Mine Venner.

Interagere med Find Mine Venner på Mac OS X

Til trods for at være en lille widget i Notification Center, er widgeten Find min venner interaktiv. Her er nogle ting, du kan gøre inden for widgeten:

 • Vis kort med den aktuelle persons placering - klik på deres navn
 • Vis kontaktkort til personen - klik på deres billede
 • Naviger i kortet - klik og træk på kortet efter at have vist deres placering
 • Zoom ind på kortets placering - dobbeltklik på kortet
 • Zoom ud af kortets placering - valg / ALT klik på kortet
 • Åbn personens placering i Maps-appen - dobbeltklik på personbilledet

Dette er en dejlig lille widget, der er yderst funktionel, men det fortjener virkelig sin egen dedikerede fane eller et segment i Maps-appen til Mac OS X, hvor kortene er nemmere at se og interagere med. Sikker på, at du kan starte i kortene fra widgeten, men det ville være dejligt at allerede have i selve appen, hvilket ville være mere navigeret end en lille Notification Center-widget, som i mange tilfælde overses.