Hvordan slår jeg Cherry Master-maskiner?

Cherry Master-maskiner er edb-spilleautomater, der beder dig om at tilføje penge i håb om at stille visse symboler i kø. Når disse symboler er justeret, vinder du forskellige kreditter for at gå til præmier eller kontanter. Selvom de er forbudt i nogle stater overalt i USA, findes Cherry Masters stadig i byer med høj trafik, hvor spil er tilladt, såsom Las Vegas. At slå kirsebærmesteren tager tid og tålmodighed med et godt øje for detaljer.

Se maskinens tilstandssoftware, inden du deponerer penge. Visse virksomheder, der fremstiller Cherry Master-software, giver hemmeligheder til at slå spillet. De to vigtigste virksomheder, der producerer Cherry Master-software, er Games og Dyna, ifølge UB Rake. Disse er de nemmeste at slå, mens andre softwareudviklere mindsker dine vindende odds.

Spil kun en kredit til at begynde med, og stop hurtigt spin. En skærm vises, kaldet en speciel odds skærm, der viser en række kombinationer. Accepter de kreditter, du får under det specielle odds-spil, og sats derefter en kredit på dit næste spin. Gør dette 99 gange, og sats otte kreditter på dit hundrede spin for at vinde.

Undgå maskiner, der kræver, at du placerer store indsatser eller giver større pengebeløb til at spille. Selvom disse maskiner tilbyder en lidt højere udbetaling, er de sværere at slå og kan ende med at koste dig hundreder af dollars, før du muligvis kan få halvdelen af ​​dine indsatser tilbage.

Vær opmærksom på, hvor mange pladser der er tilgængelige på skærmen. Jo flere slots der er, jo sværere bliver det at vinde. Færre slots betyder, at maskinen går hurtigere igennem mulige kombinationer, hvilket øger dine vindende odds.

Spil maskiner, der viser højere puljer. Nulstil maskiner viser en pulje på nul og tager længere tid at bestemme en vinder. Højere puljer betyder, at maskinen er klar til at vinde, og dine odds for en højere udbetaling øges kraftigt.