Sådan løses PS2-spil, der ikke indlæses

Elementer, du har brug for

  • Komprimeret luft

  • Fugtig klud

  • CD / DVD reparationssæt

Under afspilning af din Sony PlayStation 2 kan den indsatte disk muligvis ikke afspilles. Diskdrevets indvendige kan være snavset, ellers kan disken have ridser. Du kan muligvis løse begge problemer, men hvis en ridse er for dyb, skal du muligvis købe et nyt spil.

Skub spillet ud af din Sony PlayStation 2. Undersøg bunden af ​​disken for snavs, støv, fingeraftryk eller ridser. Hvis disken er ren, er problemet sandsynligvis med PS2.

Spray et par skud af trykluft ind i åbningen af ​​PlayStation2. Dette fjerner alt støv, der kan klamre sig fast på maskinens linse. Når der samles støv på linsen, forhindrer det systemet i at læse spillet ordentligt og får det til ikke at indlæses.

Tør en fugtig klud hen over disken fra starthullet i disken til det udvendige lag. Dette fjerner støv, snavs og fingeraftryk fra spillet. Drej ikke rundt om disken med kluden, da du kan tvinge snavs ind i små huller på disken og yderligere beskadige den. Lad spillet tørre, før det sættes i systemet igen.

Anbring spillet i et cd / dvd-reparationssæt, hvis disken har en lille ridse på sig. Reparationssættet "slibes" ned ad disken for at fjerne ridsen. Dette skader ikke spillet, selvom det ændrer udseendet på diskens bund (du kan se, hvor spillet er slibet, når du fjerner det). Drej det lille krumtaphåndtag på siden af ​​reparationssættet for at vende spillet hen over slibemaskinen. Fjern spillet, og sæt det i PS2. Det indlæses og spiller nu ordentligt.