Sådan opdateres VDO Dayton

VDO Dayton tilbyder forskellige modeller af GPS-navigationssystemer, der hjælper dig med retninger, mens du rejser. Disse systemer viser din aktuelle placering på et detaljeret kort og meddeler derefter vejene og drejer for at tage for at nå en destination. Til tider gør VDO Dayton softwareopdateringer tilgængelige på sin hjemmeside. Den seneste opdatering er version B40-070731r1 fra december 2010.

Trin 1

Klik på "Start", "Internet Explorer." Indtast VDO Dayton-webstedet (se Ressource). Klik på VDO Dayton Download-sektionen, og find den korrekte opdatering til din GPS-model. Klik på "Opdater filer" for at downloade opdateringen til den model.

Trin 2

Indsæt et tomt SD-kort i din computers kortlæser. Højreklik på opdateringsfilen, og klik på "Åbn" eller "Uddrag". Når du bliver bedt om en udvindingsplacering, skal du klikke for at gennemse SD-kortet.

Trin 3

Sæt GPS-strømforsyningsledningen i enheden; Sæt derefter den anden ende i en stikkontakt. Hvis enheden tændes, skal du holde "On / Off" -knappen nede i cirka tre sekunder for at slukke for den.

Trin 4

Fjern SD-kortet fra computeren. Fjern kort-SD-kortet fra GPS'en, og isæt derefter opdateringskortet. Tænd for GPS'en igen, og opdateringen starter automatisk. Dette tager cirka fire minutter. Sluk GPS, når dette er færdigt.

Fjern opdateringskortet, og udskift kortdatakortet. Tænd enheden igen.