Hvordan kontrollerer jeg AIM Mail?

Når du opretter et skærmnavn til AIM, opretter du automatisk en "@ aol.com" e-mail-adresse. Mens dit AIM-skærmnavn er din standard-e-mail-adresse, betragtes det stadig som AOL Mail i stedet for AIM Mail. Du kan kontrollere AOL Mail enten fra AIM eller via din webbrowser.

Tilslutning af AOL Mail til AIM

Selvom dit AIM-skærmnavn er din AOL-e-mail-adresse, er AIM-programmet ikke automatisk forbundet til din e-mail-adresse. Log ind på AIM, og vælg "Connect AOL Mail" i sidepanelet, hvor du også har mulighed for at oprette forbindelse til Facebook, Twitter og andre konti. Klik på "Tillad" for at bekræfte din anmodning. Klik på det nye "AOL" -ikon for at se dine AOL Mail-underretninger.

Via webbrowser

Naviger til AOL Mail-webstedet (se link i ressourcer). Log ind ved hjælp af dine AIM-oplysninger, ligesom du ville logge ind på dette program. Forudsat at din lyd er tændt, og du har nye beskeder, vil du høre AOLs klassiker "You've Got Mail" klynge. Du er velkommen til at opdatere vinduet et par gange for at dase i "You've Got Mail" ære. Vælg "Indbakke" for at se dine nye beskeder. Når du har åbnet en besked, skal du bruge værktøjslinjen til at svare, videresende, slette eller udføre en række andre funktioner.