Sådan Skjul & Vis QuickType Forslag Bar på IOS Keyboard

QuickType-linjen, der er tilføjet til det virtuelle tastatur i iOS 8, synes at være enten elsket eller hadet, og mens det kan være ret godt at forudsige, hvilke ord der skal skrives næste, kan det også være en gener, da det optager værdifulde skærmfast ejendom på iPhone og iPod touch. Heldigvis kan du ligesom mange andre ting i IOS hurtigt vælge at deaktivere eller skjule QuickType-linjen helt fra keyboardet, så hvis du enten ikke kan lide det eller bare ikke vil se det midlertidigt, kan du bruge en Hurtigt trick for hurtigt at afvise den foreslåede ordlinje.


Vi vil fokusere på den mest pålidelige metode, der øjeblikkeligt gemmer (eller afslører) QuickType-forslagene. For at afprøve dig selv, vil du være et sted, hvor iOS-tastaturet er synligt, og QuickType-forslag tilbydes, hvilket skal være næsten enhver tekstindtastningsboks.

Skjul hurtigt QuickType Bar fra tastaturet i iOS

  • Tryk og hold direkte på QuickType-linjen, du kan trykke og holde på selve linjen eller et ord, det er ligegyldigt, mens du stadig holder, skal du trække fingeren ned for at skjule QuickType-linjen

Dette skjuler øjeblikkeligt QuickType-linjen, som er angivet ved den lille grå linje og den lille styreindikator. Denne styring indikerer også, at du kan afsløre QuickType-linjen igen ved at gentage den samme handling, men i modsat retning, som vi dækker om et øjeblik.

Bemærk, at dette ikke deaktiverer QuickType-linjen, det skjuler det bare midlertidigt. Det kan være dejligt at afsløre mere skærmrum midlertidigt eller til brugere, der kun nogle gange vil bruge QuickType-funktionen eller nogle gange ikke bruge den.

Vis QuickType-forslagstavlen over iOS-tastaturet

Vil du se QuickType-ordforslagslinjen igen? Ingen sved, det er også meget nemt:

  • Tryk og hold styret, og træk derefter op for at afsløre QuickType-linjen over ikOS-tastaturet igen

Fordi det svarer til en anden nøglerad, føles det næsten som om QuickType blev bygget mere til iPad, iPhone 6 og iPhone 6 Plus med de større skærme, da det er ret trængt på en iPhone 4S eller endda på iPhone 5 og iPod touch-serien. De mindre skærmeenheder i især er sandsynligvis mere tilbøjelige til at skjule QuickType, hvis de ikke kan deaktiveres direkte, hvilket kan gøres via tastaturindstillinger i iOS. For brugere af mindre skærme (eller nogen virkelig), der vil skrive lidt hurtigere i iOS, kan tilføjelse af et godt tredjeparts tastatur til iOS ofte være en bedre løsning til QuickType, da det ikke vil tage op til yderligere skærmrum og nogle af de gestusbaserede tastaturer virker meget godt for hurtig indtastning.