Midlertidig forhindrer en Mac i at sove

Af sikkerhedsmæssige grunde er det altid en god idé at låse din Mac-skærm, når du træder væk fra tastaturet. På den anden side er der tidspunkter, hvor du kommer væk fra din Mac, men du behøver ikke at indtaste din adgangskode for at logge ind, eller du vil bare ikke have din pauseskærm aktiveret eller din Mac sover.

Her er tre måder at midlertidigt forhindre Mac OS X på at sove eller aktivere pauseskærmen:

1: Koffein

Koffein er et gratis menulinjeværktøj, der er tilgængeligt via Mac App Store, det sidder i din menulinje, og når du klikker på en kop kaffe forhindrer det din Mac i at sove i et forudindstillet tidsrum: fra ubestemt tid til 5 minutter. Jeg bruger koffein ofte og har det sat til en time, det er en rigtig nyttig app.

  • Grib koffein fra Mac App Store (App Store link)

2: pmset

Hvis du ikke vil installere en anden app, kan du efterligne effekten af ​​koffein ved hjælp af et kommandolinjeværktøj kaldet pmset. Start terminalen og skriv:

pmset noidle

Dette forhindrer din Mac i at sove på ubestemt tid, indtil pmset ikke længere kører. Du kan stoppe pmset fra at køre ved at trykke Control + C i samme Terminal vindue. pmset er et strømstyringsværktøj, som du kan bruge til at indstille søvn og vække tider, men noidle-flaget giver kun en enkelt brugsforebyggelsesmetode.

3: Screen Saver Hot Corners

En anden mulighed er at indstille et hotspot fra skærmen fra > Systemindstillinger> Skærmopsparere> Hot Corners. Angiv blot et hjørne og sæt det til "Deaktiver Screen Saver", og når som helst du glider musen ind i det hjørne, aktiverer screensaveren ikke. Dette forhindrer ikke systemet i at sove dog.