IOS 7.1 Beta 2 Udgivet, Udviklere Download med OTA eller Dev Center

Apple har udgivet den anden beta af iOS 7.1 for dem, der er registreret i iOS Developer-programmet. Den nye build er 11D5115d og ankommer næsten en måned efter den første beta udgivelse af 7.1 blev rullet ud.De, der er registreret hos det registrerede udviklerprogram, kan downloade iOS 7.1 beta 2 ISPW direkte fra Apple ved at logge ind på dev center. Den understøttede enhedsliste indeholder al hardware, der er kvalificeret til at køre den oprindelige iOS 7.0-build, herunder iPad Air, iPad 2, iPad 3, iPad 4, iPad mini, iPad Mini Retina, iPhone 5s, iPhone 5C, iPhone 5, iPhone 4S, iPhone 4, og iPod touch 5th gen. Udviklercentret tilbyder også opdaterede beta-konstruktioner af Xcode 5.1 og Apple TV-firmware.

Personer, der i øjeblikket kører iOS 7.1 beta 1, kan også få adgang til 7.1 Beta 2-opdateringen via funktionen Over-the-Air direkte på deres enheder, tilgængelig via Indstillinger> Softwareopdatering.

IOS 7.1 forventes at tilbyde nogle mindre nye funktioner, forbedringer af eksisterende funktioner og siges også at tilbyde betydelige ydeevneforbedringer for nogle ældre enheder, der kører iOS 7, hvilket kan være en velkommen til brugere, der har lavet forskellige system tweaks for at øge hastigheden på enheder, der ellers føler træg post 7.0. Apple går typisk igennem flere beta-udgivelser med udviklere, inden der udgives en offentlig version, og der er ingen nuværende forventninger til, hvornår en endelig bygning vil være tilgængelig for den bredere offentlighed.

De, der ikke er berettiget til at køre bygningen, men som er interesserede i at lære om de forskellige ændringer, der er foretaget i den seneste udviklerversion, kan finde yderligere oplysninger om 9to5mac, de opdaterer et indlæg med forskellige mindre ændringer, der introduceres til den opdaterede bygning, da de opdages, og formodentlig vil sende udgivelsesnotater, når de bliver tilgængelige.