Dumme Terminal Tricks: Dancing ASCII Party Parrot

Vil du heste rundt i terminalen? Hvis du allerede er færdig med at se Star Wars i ASCII fra kommandolinjen, har du Rickrolled Terminal dusinvis af gange, og du er færdig med at se skærmbillederne af Matrix-stilen af ​​tekstgibberish, og skærmbillederne af poop emoji skærer ikke længere sennep, måske er det tid til at se en dansende farvecyklus ASCII-party papegøje på kommandolinjen.

Åh ja, med en simpel kommandostreng har du en ASCII-kunstparty-papegøje, der bobler hovedet i dit Terminal vindue. Er du spændt endnu? Selvfølgelig er du det!

Der er ikke meget raket videnskab eller kompleksitet til denne, så du kan lægge din ekstra kop kaffe, læne sig tilbage, slappe af og nyde magien.

For at se den guffe kommandolinje papegøje er alt, hvad du skal gøre, lanceret Terminal applikationen (findes i din / Applications / Utilities / directory), og skriv derefter følgende kommandostreng:

curl parrot.live

Tryk på Retur-tasten, og i et øjeblik vil du nyde en uendelig dansende papegøje.

Når du er færdig med at nyde din ASCII-hovedbobbing papegøje, skal du trykke på Control + C for at stoppe dansen.

Hvis du spekulerer på, hvordan dette virker, bruger det curl-kommandoen til at streame ASCII'en fra serveren 'parrot.live' (hvem kører parrot.live er ikke engang gæt, men formodentlig de er en ASCII papegøje entusiast), du kan bryde magi ved at rulle op i Terminal vinduet, og du kan se det bare et ton tekst, der ruller ned ad vinduet og derved give illusionen det er et dansende bobbing papegøjehoved.

Her er hvad denne lille perle ser ud i animeret GIF-format:

Er det nyttigt? Er dette det vigtigste, du vil se denne dag, år, årti? Er dette universets hemmelighed? Er en papegøje med dans i ASCII-kunst på dit Terminal formålet med det hele? Hvem ved? Men det er fedtet, og nogle gange er du bare sjov.

Dette lille trick blev fundet på Twitter fra @ darksim905, selv om det ser ud til, at dette er den oprindelige Github-kilde, og tilsyneladende er der en hel "cultofthepartyparrot.com" for alle interesserede i at tage dette til et andet niveau.

hej fam.

Hvis du bruger Linux, skal du helt køre 'curl https://t.co/5SUqpoOQQp'

Du ... du er velkommen (jeg er så ked af det) pic.twitter.com/BpttOLDtEM

-