Forbedre Find min iPhone ved at låse ned lokations services

Find My iPhone og Find My iPad er sikkerhedsfunktioner, der gør det nemt at finde tabte iOS-enheder ved at spore dem på kort via GPS. Et potentielt problem er, at efter at en enhed er gået tabt eller måske mere præcist, efter at en enhed er blevet stjålet, kan GPS eller Find My iPhone slås fra, hvilket deaktiverer Find My iPhone-tjenesteens evne til at spore den manglende enhed. En god løsning til det er at bruge iOS-begrænsninger for at forhindre, at placeringstjenester slås fra, som i grunden tvinger GPS og Find My iPhone til at forblive på hele tiden. Det betyder, at så længe enheden er tændt, vil GPS være tændt, så det kan spores hele tiden.

Sørg for at du har gennemgået processen for at konfigurere Find My iPhone først, og fortsæt med instruktionerne nedenfor for at låse Location Services.

  • Åbn indstillinger og tryk på "General"
  • Find "Restriktioner" og tryk på den, indtast adgangskoden, hvis den allerede er aktiveret. Hvis begrænsninger, der endnu ikke er aktiveret, skal du trykke på "Aktiver begrænsninger" ved næste skærmbillede og indtaste et kodeord for at få adgang til funktionen
  • Nu rul ned til "Privacy" og tryk på "Location Services"
  • Sørg for, at Location Services er tændt, og rul derefter helt ned for at bekræfte, at Find My iPhone også er tændt
  • Gå nu helt tilbage til toppen (tryk på titellinjen for at hoppe der), og vælg "Lad ikke ændringer"
  • Afslut fra Indstillinger

Med denne konfiguration er der nu et ekstra lag af beskyttelse for enheden med GPS og Find My iPhone med magt tilbage. Og ja det fungerer også på en iPad eller iPod touch, selvom nøjagtigheden af ​​Find My-tjenesten ikke vil være så pålidelig på en wi-fi-enhed, og derfor fokuserer vi på iPhone her.

Det er en god idé at bruge en anden adgangskode til at få adgang til begrænsninger, end du gør for dit adgangskode til låseskærm, og hvis du er på vej, er tilbøjelige til at miste enheder eller i et område med høj risiko for tyveri, overveje at placere en låseskærmbesked på enheden med dine ejerskabsoplysninger om det, hvilket gør det særligt nemt at returnere, hvis en god person får et ahold på telefonen.