Løs Mac OS X 10.7.3 Update Problemer, CUI Fejl, Stuck Installs, og Crashes

Mac OS X 10.7.3-opdateringen blev lige udgivet, og for de fleste brugere blev opdateringen installeret problemfri. Men ikke alle var så heldige, og en række problemer har skåret op for nogle brugere, lige fra at sidde fast ved en uendelig spin-loop fremskridtsindikator, til apps, der styrter nonstop, til en meget bizarre "CUI CUI CUI" fejlskærm, der er fyldt med spørgsmålet mærker (set nedenfor), til anden mærkelig adfærd.

Den gode nyhed er, at disse problemer er relativt nemme at rette. Dybest set alt hvad du behøver at gøre er at installere OS X 10.7.3 Combo Updater over den eksisterende opgraderede installation af 10.7.3.

Den dårlige nyhed er, at hvis du allerede har opdateret til Mac OS X 10.7.3, og du har problemer, skal du finde en måde at bruge Combo Updater over den urolige installation. Hvis du bare støder på CUI-fejlene, er det forholdsvis enkelt, men hvis du sidder fast på en opstartssløjfe, skal du blive lidt mere kreativ.

Løsning af installationsproblemerne i OS X 10.7.3
Den enkle formel er dette:

  • Download Mac OS X 10.7.3 Combo Updater (direkte link)
  • Kør 10.7.3 Combo Updater oven på den eksisterende 10.7.3 installation
  • reboot

Hvis du ikke kan komme til skrivebordet på den pågældende Mac, kan du starte den med måldiskfunktion (Firewire eller Thunderbolt påkrævet), og peg derefter 10.7.3 Combo Update på den urolige Mac og installer den på den måde. Hvis din OS X-installation er helt skruet op, og du ikke kan bruge måldisk-tilstand, har du nogle valg:

  1. Gendan fra en ny Tid-backup til 10.7.3 Time Machine, og installer derefter Combo Updater
  2. Boot fra Recovery HD, en Recovery Drive eller Lion USB-drev, og geninstaller alt

Ikke den bedste situation, men forhåbentlig har du seneste Time Machine-sikkerhedskopier.

Endelig, hvis du læser dette og ikke har haft nogen problemer, men du er nu paranoid over OS X 10.7.3 opdateringen, er det her alt du skal gøre for at være sikker: Backup din Mac med Time Machine, download Combo Opdater og installer opdateringen manuelt. Du vil næsten helt sikkert være i orden.

Takket være Erik, Martin og Apple Discussion Boards for tipsene. Chime i, hvis du har yderligere information.