Hvad er nogle alternativer til ProComm?

Desværre for dig stoppede Symantec med at producere ProComm, dets flagskibs terminalemuleringssoftware, i slutningen af ​​1990'erne. Brug af et udgået produkt sætter dit netværk i fare, men et antal opdaterede produkter giver den samme terminalemulering gratis eller til en lav pris. Disse produkter inkluderer TinyTerm, PuTTY, HyperTerminal og desktop virtualisering.

PUTTY

PuTTY er en gratis terminalemulator til TTY- og SSH-kompatible systemer. PuTTY-terminalens downloadside kan fås til både Unix- og Windows-baserede systemer og tilbyder også værktøjer til backend, kommandolinjekontrol, sikre filoverførsler og mere. Disse downloads kan hjælpe dig med at erstatte mange af de funktioner, der oprindeligt findes i ProComm.

HyperTerminal

Lavet af Hilgraeve, HyperTerminal leveres installeret med hver kopi af Windows gennem version XP. Brugere af Windows Vista eller nyere kan nu kun få adgang til programmet mod et gebyr. Hilgraeve fremstiller også en udvidet version af HyperTerminal, kaldet HyperACCESS. HyperACCESS tilføjer et antal værktøjer, herunder understøttelse af proprietære terminalstandarder, såsom WYSE 60. WYSE, nu en division af Dell Inc., var førende inden for computere med tynd klient, en form for computing, der er fælles med POS (salgssted) og databaseindgangssystemer. På grund af sin brede vifte af funktioner afspejler HyperACCESS mere den originale funktionalitet i ProComm end de fleste andre produkter.

TinyTerm

TinyTerm tilbyder en række både gratis terminalemuleringsapplikationer og applikationer til køb. TinyTerm tilbyder en "lite" udgave, der understøtter grundlæggende terminalemulering samt en "plus" -udgave, der tilbyder en bredere vifte af terminalkompatibilitet inklusive WYSE-baserede og andre proprietære terminalstandarder.

Genoverveje terminalen

Terminalemulering repræsenterer en dateret måde at implementere applikationer på. Overvej at opgradere eller genoverveje den centrale tjeneste, der kræver ProComm eller lignende. For eksempel kan Windows-servere lette fjernkonsoladgang gennem en ekstern desktop-session, hvor du effektivt kan administrere softwarelicenser og give brugerne et grafisk - i stedet for tekstbaseret - arbejdsmiljø. Se Ressourcer for et link, der kan hjælpe dig med at afgøre, om et virtuelt skrivebord er den bedre mulighed.