Sådan sendes penge til Syrien (5 trin)

Nogle gange skal du sende penge i en knivspids, og det skal muligvis gå til nogen i et andet land. De, der ønsker at sende penge til Syrien, har tre muligheder: internationale kontantoverførsler, internationale postanvisninger og internationale bankoverførsler. Brug kun internationale bankoverførsler, hvis du stoler på og kender den person, som du sender pengene til. Ellers er der hurtigere og sikrere måder at sende penge på - sammenlignet med at sende en check via mailen. Du behøver ikke at sende penge eller en check i en konvolut, som kan åbnes af en anden end den tilsigtede modtager.

Trin 1

Bestem, hvordan du vil sende pengene til Syrien. Internationale kontantoverførsler giver dig mulighed for at sende penge online eller over telefonen. Du har mulighed for at købe postanvisninger i nærbutikker, tankstationer, købmandsforretninger eller banker. Din lokale bank vil have en international bankoverførselstjeneste, som giver dig mulighed for at sende penge fra din bankkonto til modtagerens bankkonto.

Trin 2

Besøg det relevante sted for den type pengeoverførsel, du vælger. Overvej Money Gram eller Western Union's Custom House for at foretage en international kontantoverførsel. Besøg din nærmeste købmand eller dagligvarebutik, hvis du beslutter at sende en postanvisning. Gå til din bank, hvis du vil foretage en international bankoverførsel.

Trin 3

Udfyld alle nødvendige formularer. Bekræft, at du skriver modtagerens navn, adresse og telefonnummer. Skriv dit navn, adresse og telefonnummer under "Afsenderens kontaktoplysninger". Medtag din bankkonto og modtagerens bankkonto, hvis du sender en international bankoverførsel.

Trin 4

Aflever betalingen til pengeoverførselsagenten. Vis dem dit foto I.D. og kontrollere, at du har penge nok til at dække omkostningerne ved overførselsgebyret og din pengeoverførsel.

Gem den kvittering, du modtager. Kvitteringen kan have et nummer, der giver dig mulighed for at spore pengeoverførslen online eller telefonisk.