First Beta Builds af OS X 10.11.6, iOS 9.3.3, tvOS 9.2.2 Ankomme

Apple har udgivet de første beta-testversioner af flere systemsoftwareopdateringer, herunder OS X 10.11.6 beta 1, iOS 9.3.3 beta 1, tvOS 9.2.2 beta 1.

Formentlig vil beta-udgivelserne primært fokusere på fejlrettelser og forbedringer af funktioner, hvilket er typisk for punktudgivelser af systemsoftware.

De oprindelige bygger er tilgængelige for udviklere i programmerne til udvikler beta-test, men vil sandsynligvis også udbredes til offentlige beta-testbrugere i kort tid. Brugere, der deltager i beta-testprogrammerne, kan finde opdateringen nu via softwareopdateringsmekanismen for iOS og tvOS eller Mac App Store til OS X.

Det er uklart, om OS X 10.11.6 adresserer systemets fryseproblem, der først debuterede i OS X 10.11.4 og fortsætter i OS X 10.11.5 for nogle Mac-brugere.

Det antages, at iOS 9.3.3 vil afhjælpe nogle specifikke problemer, der påvirker nogle iPad Pro-brugere med iOS 9.3.2, sammen med at løse andre bugs også.

Betaversioner af systemsoftware er generelt mindre stabile end sidste version, og er derfor bedst forbeholdt avancerede brugere på ikke-primær hardware.