Sådan afspilles en YouTube-video på en DVD-afspiller (4 trin)

Afspilning af en YouTube-video på en DVD-afspiller er et vanskeligt forslag. Der er ingen måde at gå direkte fra YouTube til DVD (selvom nogle computere kan oprette forbindelse direkte til tv'er). Du skal downloade og konvertere videoen, før du brænder en DVD. Denne proces er med rimelighed let at gennemføre, men det kan tage lidt tid og kræfter fra din side.

Trin 1

Download videoen fra YouTube som en FLV-, AVI- eller MPG-fil. Denne proces kan opnås ved at indsætte YouTube-videoens URL på et konverteringswebsted som Media-Convert eller Dirpy.

Trin 2

Konverter videofilen til en Video_TS-mappe, som er den type mappe, som DVD'er bruger til at gemme videodataene. Konvertering kan gennemføres ved hjælp af en række programmer, herunder den populære TMPGEnc Plus og ConvertXtoDVD.

Trin 3

Brænd VIDEO_TS-mappen på DVD-R ved hjælp af brændesoftware. Mange cd-brændende softwareprogrammer tilbyder muligheder, der er specielt lavet til Video_TS-brænding. Hvis din ikke gør det, skal du brænde mappen som en datadisk. Sæt intet andet på DVD'en.

Afspil DVD'en i din DVD-afspiller. Efter indlæsning begynder YouTube-videoen enten at spille med det samme eller bede dig om at starte, afhængigt af din afspiller.