XBox-skuffe åbnes ikke

Du er klar til at spille et nyt spil på din Xbox, men diskskuffen åbnes ikke. Inden du smækker maskinen for at åbne bakken eller griber en skruetrækker for at lirke den op, træk vejret dybt og se efter en mindre aggressiv tilgang. Du kan løse de fleste tilfælde af, at diskskuffen ikke åbner alene, hvilket sparer udgifterne ved at tage konsollen til service. Nogle gange har du muligvis brug for service fra Microsoft for at løse problemet.

XBox-skuffe åbnes ikke

Undersøg frontpladen på Xbox for at sikre dig, at den ikke er løs, og blokere diskskuffen, især hvis du lige har pakket en ny Xbox ud. Placer frontpladen om nødvendigt igen. Hvis der er nye Xbox-konsoller, skal du kontrollere og fjerne ethvert klart bånd, der fastgør diskskuffen.

XBox-skuffe åbnes ikke

Tryk på udløserknappen på Xbox-konsollen, hvis du har brugt controlleren til at åbne diskskuffen. Hvis udløserknappen fungerer på konsollen, kan problemet være med batterierne i controlleren eller den trådløse forbindelse mellem controlleren og konsollen.

Konsol-diskskuffe, Xbox-spilkonsol, Xbox-diskskuffe, Diskbakke sidder fast, Fastsat xbox-bakke, Xbox-disk sidder fast

Find den manuelle udløserknap på konsollen, hvis udløserknappen ikke åbner bakken. Den manuelle skubknap er et lille hulhul, der findes enten på frontpanelet under bakken eller til venstre for skubknappen. Frakobl Xbox fra strømkilden, inden du fortsætter.

XBox-skuffe åbnes ikke

Ret en lille papirclips ud. Sæt papirclipsen i den manuelle udskubningsknaphul. Vip papirclipsen til venstre, og tryk på knappen til manuel udskubning. Hvis det lykkes, åbnes bakken delvist. Det kan tage flere forsøg for at opnå dette.

XBox-skuffe åbnes ikke

Træk forsigtigt med fingrene for at åbne bakken helt.

Tips

Mindre papirclips fungerer bedre end større.

Nogle Xbox-konsoller har to eller flere små pinholes under bakken. Hvis du ikke kan sætte papirclipsen i et hul, skal du prøve et af de tilstødende pinholes.

Advarsler

Hvis knappen til manuel udskubning ikke åbner diskskuffen, skal Xbox have brug for professionel opmærksomhed. Forsøg ikke at lukke diskskuffen op.

Hvis en disk er løsnet og sidder løs i diskskuffen, skal du lægge Xbox vandret og trykke på udløserknappen. Hvis disken forhindrer bakken i at åbnes, skal Xbox have brug for professionel opmærksomhed.