iOS 11.2.5 Beta 6 Udgivet til Testing

Apple har udgivet den sjette betaversion af iOS 11.2.5 for brugere, der er indskrevet i iOS-beta-testprogrammet.


iOS 11.2.5 beta 6 kommer bare flere dage efter beta 5 af samme iOS-version blev udgivet, måske vil den sidste offentlige version skyldes hurtigere end senere.

Brugere med iPhone- og iPad-enheder, der er indskrevet i iOS-beta-testprogrammet, kan finde iOS 11.2.5 beta 6, der er tilgængelige for download nu via softwareopdateringsmekanismen i appen Indstillinger.

Typisk er en beta-version først tilgængelig for udviklere, med en offentlig beta-version, der snart følger. Enhver kan deltage i enten beta testprogram, selvom der registreres som udvikler kræver en årlig $ 99 gebyr.

Der forventes ingen signifikante nye funktioner i iOS 11.2.5, selvom der er mulighed for at bede Siri om at høre nyhederne, hvilket vil provokere Siri at læse tilbage et forkortet klip af rapportering fra NPR, Washington Post, Fox News eller CNN.

Separat har Apple også udgivet tvOS 11.2.5 beta 6 til Apple TV. Apple TV beta-testere kan finde den nyeste version, der er tilgængelig for at downloade via appen Settings på deres tvOS-enhed.

I går lancerede Apple også MacOS 10.13.3 beta 5 til Mac-beta-testere.