Åbn .7z filer på en Mac

Så du har stødt på en .7z fil, og du er på en Mac, hvad er det, og hvordan bruger du det? For det første er en .7z fil et arkivformat, der står for 7-zip, du kan tænke på det som enhver anden arkivfil. Mac OS X kan som standard ikke vide, hvordan man håndterer disse filer, men det er ikke en stor ting, fordi der er en frit tilgængelig app, der åbner .7z-filen for dig, der giver nem adgang til at udpakke 7zip-arkivet og komme til indholdet .

Vi går igennem hvordan du åbner .7z arkivfiler på enhver version af Mac OS, det er hurtigt og nemt.

Sådan åbnes en .7z-fil i Mac OS X

Følg disse trin for at åbne og dekomprimere .7z filer på en Mac:

  1. Først skal du downloade Unarchiver (det er gratis, du kan også hente det fra Mac App Store)
  2. Start Unarchiver, og du vil se en filforeningsliste, fortæl Unarchiver at associere med .7z filer (du kan vælge andre, hvis du ønsker det)
  3. Når Unarchiver er forbundet med .7z kan du dobbeltklikke på en .7z-fil på din Mac, og den åbnes og komprimeres som et andet arkivformat, eller du kan starte Unarchiver og trække og slippe 7z-filer i hjælpeprogrammet.
  4. Lad dekomprimeringen af ​​7z fuldføres, før du forsøger at åbne eller interagere med indholdet af uddragne filer

Det er alt der er til det, nu vil du altid kunne åbne .7z arkiverne filer på din Mac.

Nu, da UnArchiver er installeret og forbundet med .7z 7-zip-filer, kan du bare starte et .7z-arkiv ved at dobbeltklikke på det, og det åbnes i UnArchiver-hjælpeprogrammet, dekomprimeres på samme sted i originalen 7z-fil og derefter automatisk afslutte applikationen, når den er færdig. Du kan også åbne Unarchiver direkte, og derefter åbne filen via Unarchiver direkte, hvor den også vil uddrages.

Fordi 7zip arkiver komprimeres stærkt, kan det tage lidt tid at udpakke en stor 7z-fil, og vær ikke overrasket, hvis 7-zip'en udvides til noget meget større end den oprindelige filstørrelse som et arkiv. Dette er normalt, bare sørg for, at du har tilstrækkelig diskplads til at rumme de ukomprimerede data.

Unarchiver er en meget populær løsning til at åbne alle slags arkivformater på en Mac, det er blevet diskuteret her før som en alternativ, når du skal åbne og unrar RAR-filer i Mac OS X, og det kan stort set åbne ethvert tænkeligt arkiv format du kan komme på tværs af om det er 7z, zip, sit, tgz, tjære, gz, rar, bzip, hqx og meget mere, og om det kommer fra en mystisk kilde eller fra en anden computer, der kører Mac OS X, Windows, eller Linux. På grund af det er fleksibilitet og fri omkostning, er det et godt supplement til ethvert Mac software værktøjskasse. Du kan tænke på det som en swiss army knife for arkiver.

Unarchiver understøtter også næsten enhver udgivelse af Mac OS-systemsoftware, der stadig er i brug, uanset om du er i en moderne udgivelse af MacOS High Sierra, Sierra, Mac OS X El Capitan, Mavericks, Mountain Lion, Yosemite, Snow Leopard, osv., det vil fungere og få arbejdet gjort for at åbne og dekomprimere 7zip og mange andre arkivformater.