Sådan laver du en sikkerhedskopi på en Acer Aspire One

Det er en fremragende idé at oprette en sikkerhedskopi til harddisken på din Acer Aspire One. Sikkerhedskopier beskytter dine værdifulde data og vigtige personlige filer, såsom digitale fotos og video. Uden en sikkerhedskopi risikerer du at miste dine personlige data for evigt. Hvis din harddisk går ned, eller hvis du har brug for at gendanne din computers operativsystem på grund af en spyware-infektion, kan du kun opnå dette, hvis dine data er bevaret. Sikkerhedskopier dine data til en ekstern harddisk, så du om nødvendigt kan gendanne vigtige filer.

Trin 1

Sæt USB-kablet fra den eksterne harddisk i en åben USB-port på din computer.

Trin 2

Klik på "Start> Kontrolpanel> System og sikkerhed", derefter "Backup og gendannelse".

Trin 3

Klik på "Opsæt sikkerhedskopi" i det interface, der vises, og vælg derefter den viste valgmulighed for ekstern harddisk for at indstille backupdestinationen.

Trin 4

Klik på "Lad mig vælge" for at åbne et vindue til filvalg. Klik på afkrydsningsfeltet for "Opret systembillede-drev" for at inkludere en kopi af dine Windows-systemfiler på sikkerhedskopien. Klik på afkrydsningsfeltet for hvert program eller mappe, du vil sikkerhedskopiere, og klik derefter på "Næste".

Klik på "Gem indstillinger og kør sikkerhedskopi" i bekræftelsesvinduet.