Sådan gendannes slettet tekst på en cricket

Cricket er en mobiltelefonudbyder, der tilbydes i nogle områder af USA. Som de fleste mobiltelefoner giver det dig muligheden for at sende tekstbeskeder. Du kan ved et uheld slette nogle tekster på din Cricket-telefon, som du senere indser, at du stadig har brug for. Heldigvis findes der software, der giver dig mulighed for at gendanne slettet tekst på en Cricket-mobiltelefon.

Trin 1

Gå til Pro Data Doctor (Se ressourcer), og køb softwaren til gendannelse af SIM-kort. Softwaren koster $ 69 fra og med 2010, og det giver dig mulighed for at hente alt fra slettede tekstbeskeder til mobiltelefonidentifikationsoplysninger. Det kræver en USB-SIM-kortlæser, hvor du placerer din Crickets SIM-kort og derefter tilsluttes din computers USB-port, så softwaren kan læse SIM-kortet og gendanne de slettede data.

Trin 2

Gå til SIMCon Forensics og køb SIMCon SIM-kortgendannelsesprogram, der tilbydes der for $ 129. Denne SIM-kortgendannelsessoftware er den foretrukne af retshåndhævende myndigheder. Det kræver en USB-SIM-kortlæser for at SIMCon-applikationen kan læse dit SIM-kort og gendanne alt fra slettede tekstbeskeder til alle data, der er gemt på et SIM-kort. Denne software er også kompatibel med både SIM-kort og USIM-kort.

Gå til Center for gratis downloads (se ressourcer), og køb SIM-kortets data-redningsprogram for $ 69. Denne software gendanner slettet tekst og anden mobiltelefoninformation og er kompatibel med enhver GSM- eller 3G-mobiltelefon. Det kræver også en USB-SIM-kortlæser, og det fungerer sammen med enhver mobiltelefonudbyder, inklusive Cricket.