Hulu til iPad - Sådan ser du tv-shows, film og Hulu lige nu på iPad

Hulu til iPad er stadig under udvikling, men det betyder ikke, at du ikke kan se Hulu indhold og tv-shows lige nu på din iPad. Hvis du er en fan af ABC, vises som LOST, Flash Forward, Grey's Anatomy, Moderne Familie, Desperate Housewives, Jimmy Kimmel Live, og hvad der ellers er på deres lineup, er den officielle ABC Player til iPad gratis [iTunes link] og virker praktisk talt identisk med Hulu og lader dig streame ethvert tv-show til din iPad for at se gratis.

Hulu til iPad

Hulu til iPad er rygter om at være tilgængelig engang relativt snart, måske endda inden udgangen af ​​denne måned. Der er spekulationer om, at Hulu for iPad-appen faktisk vil være en betalt månedlig abonnementstjeneste på $ 9, 95, hvilket er interessant i betragtning af en af ​​Hulu-partnerne, ABC, har den førnævnte frit tilgængelige ABC Player tilgængelig på iPad.

Netflix på iPad

En anden mulighed for at se videoindhold på din iPad lige nu er den gratis tilgængelige Netflix app [iTunes link], men det kræver en separat abonnementstjeneste for faktisk at se Netflix-downloadene på din iPad.

Se Hulu indhold på din iPad lige nu

Hvis du er helt forpligtet til at se Hulu indhold på din iPad, så prøv løsningen for at se Hulu på iPhone. Denne metode virker nøjagtig den samme på iPad, og du skal bruge følgende:

* Mac OS X 10.6 Snow Leopard installeret
* Seneste version af QuickTime Player (med Screen Recording support)
* Hulu Desktop-klient til Mac (for nem fuldskærmstilstand)
* Lydoptagelsesværktøjet kaldet SoundFlower (så du kan optage systemlyd, mens en screencast foregår)

Dybest set ved at se Hulu og derefter optage skærmen og optage lyd, kan du gemme screencast til et iPhone / iPad kompatibelt format og se det på enhederne. Metoden var beregnet til at se Hulu på iPhone, men fungerer også på iPad. Det er desværre ikke den mest øjeblikkelige metode, men hvis der er et show, der kun er tilgængeligt på Hulu, og du ikke kan vente på den officielle app, er dette din bedste bud.