Sådan laver du en skoleklubflyer

Den billigste måde at oprette et skoleklubblad på er at bruge dit yndlings tekstbehandlingsprogram. En-side flyers er nemme at oprette og er perfekte til annoncering af en klubbegivenhed. At gøre overskriften synlig fra en kort afstand såvel som at udskrive på lyst farvet papir hjælper med at tiltrække opmærksomhed. Overvej at tilføje et billede for at skabe stemning. Klubbens flyer skal indeholde placering, pris, kontaktoplysninger, dato, klokkeslæt, og om klubmødet er til en fundraiser, medlemskørsel eller fest.

Trin 1

Åbn et nyt orddokument, og indstil sidemargenerne til et minimum på 1/2-inch. Indstil ikke siden til udluftning, da de fleste printere ikke kan udskrive til papirkanten.

Trin 2

Opret en kort, fængende overskrift, og placer den øverst på midten af ​​siden. Medtag stærke ord som "ekstra", "opdag" eller "gratis" for at tiltrække opmærksomhed. Brug en fed, tung skrifttype med en størrelse på omkring 54 punkter.

Trin 3

Skriv detaljer om skoleklubbegivenheden ud fra læsernes perspektiv ved hjælp af "dig" og "din". Brug en letlæselig skrifttype, f.eks. Times. Hold dine sætninger korte og korte. Placer oplysningerne under overskriften.

Trin 4

Brug punkttegn til at fremhæve placeringen, datoen, tidspunktet og prisen på skoleklubbegivenheden. Inkluder et telefonnummer eller kontaktoplysninger ved hjælp af en stor, fed skrift.

Brug en stor grafik til arrangementets formål. Placer billedet nederst til højre eller venstre, så kopien kan flyde rundt om grafikken, hvis det er nødvendigt.