Sådan opbygges et trådløst trailerkamera med en live videostream

Elementer, du har brug for

  • Cellular Router

  • IP-baseret webkamera

  • Vejrbestandig beholder

  • Elektrisk timer

  • Strømomformer

  • Marine grade batteri

  • Et trådløst USB-internetkort

Leder du efter et trailekamera, der giver dig mulighed for at logge på enhver computer og se en live stream af din feeder? Der er mange virksomheder derude, der vil opkræve betaling for at se på fotos, dit kamera tager, men jeg vil vise dig, hvordan du nemt kan lave dit eget system. Komplet med panorering, tilt, zoomfunktioner med en LIVE-videostrøm, der er tilgængelig fra enhver pc eller mobiltelefon. Følg disse nemme trin, så bliver du indstillet på dine feedere uden problemer overhovedet.

Sådan opbygges et trådløst trailerkamera med en live videostream

Første ting først. Jeg vil kort beskrive alt, hvad du har brug for for at sammensætte dette system. Tro mig, det er MEGET billigere end at købe systemerne i gang lige nu, der simpelthen sender dig stadig e-mail.

For det første skal du bruge et IP-baseret webkamera. Du kan finde mange forskellige typer af disse ved blot at søge på Google efter "IP WEBCAM." Radio Shack har også et par gode valg. Der er et par vejrbestandige på markedet, men det er ikke nødvendigt, fordi du altid kan lægge et låg på det. Men det kommer vi senere. IP-baserede webkameraer har grundlæggende deres egne servere opsat direkte i kameraet. Næsten meget alt, hvad de har brug for, er en internetforbindelse, og de giver automatisk adgang til kontrol af kameraet ved at logge på IP-adressen. Disse kan købes fra omkring $ 80 til over $ 1500. Pointen her er at være omkostningseffektiv, og de $ 80-modeller, du finder, fungerer fint. Bare sørg for, at det er et IP-baseret webcam. Et almindeligt webcam fungerer ikke.

Sådan opbygges et trådløst trailerkamera med en live videostream

Det næste emne, du har brug for til dit trail-kamera med live streaming video-funktioner, er en mobil router. Langt det bedste er Cradlepoint Brand Routers. Disse routere er lavet til at acceptere dine trådløse USB-internetkort. Jeg bruger personligt USB720 fra Verizon wireless. Imidlertid tilbyder næsten enhver mobiloperatør en slags trådløs internetenhed. Sprint, AT&T, Cricket, T-Mobile osv. Bare spørg din tjenesteudbyder, så peger de dig i den rigtige retning. En USB-enhed er bedst. Denne service koster normalt alt fra $ 29 om måneden til $ 59 om måneden. Dette er det eneste gebyr, du får for denne opsætning. Hvis du er som mig selv, har du muligvis allerede trådløs internettjeneste og en USB-enhed.

Nu giver Cradlepoint Wireless Router dig mulighed for at tilslutte din cellulære USB-internetenhed lige til den. Den genkender automatisk din trådløse internetenhed og danner en forbindelse til internettet. Når du tilslutter dit IP-baserede webcam til Cradlepoint-routeren, har du en internetforbindelse via den trådløse enhed. Det IP-baserede webcam tildeler nu en IP-adresse og er klar til at streame sin video til internettet. Sørg for, at du har et signal, hvor du vil placere dit system.

Leder du efter et trailekamera, der giver dig mulighed for at logge på enhver computer og se en live stream af din feeder? Der er mange virksomheder derude, der opkræver betaling for at se på fotos, dit kamera tager, men jeg vil vise dig, hvordan du nemt kan lave dit eget system. Komplet med panorering, tilt, zoomfunktioner med ...

Derefter skal du bruge en vejrbestandig kasse til dit system. Jeg bruger en kasse som vist på billedet, der ligner din udvendige kabelkasse i dit hjem. De kan afhentes i enhver hardwareforretning for et par dollars. Du vil gerne montere Cradlepoint-routeren inde i kassen. Jeg monterer dette lige i midten, så det giver plads inde i kassen til at gemme det trådløse kort og eventuelle ledninger og en strømomformer væk. Jeg kan godt lide at bruge disse kasser, fordi du let kan sprøjte maling dem med dit yndlings camouflagemønster, og når de er monteret på et træ, er der let adgang, hvis det er nødvendigt.

Du vil gerne bore et hul i kassen, der er stor nok til at køre ledningen til kameraet uden for. Derefter monterer jeg kameraet oven på kassen, så når jeg monterer kassen, har kameraet et klart overblik over den føder eller det sted, du prøver at se. Sørg for at bruge vejrbestandig kalkning til alle huller, du borer, og du vil gerne lægge et "tag" over kameraet, når du har monteret det på et træ. Jeg skar et lille stykke metalplade og monterer det bare oven på kameraet på træet for at hjælpe med at holde det ude af regnen.

vil, har brug for, bare, router, tcradlepoint, tbox, klasse, video, enhed, mount, system, strøm, mobil, trail, live

Jeg vil opsummere de næste tre ting, du har brug for for at færdiggøre dit trådløse trailerkamera streaming video system. Du får brug for en lille strøminverter, der kan passe ind i din vejrbestandige kasse med Cradlepoint-routeren. Denne inverter skal være i stand til at konvertere strøm fra et marinebatteri til strøm til Cradlepoint Device. Cradlepoint leverer strøm via USB-forbindelsen til dit trådløse kort og nogle IP-webkameraer. Nogle IP-webkameraer skal også tilsluttes strømkilden.

Den næste ting, du har brug for, er en elektrisk timer. Disse tjener et meget vigtigt formål i dette system. De kan købes i enhver hardware butik for et par dollars. Timerne er meget vigtige her. At være Cradlepoint Router har en funktion på den til automatisk at registrere og konfigurere en internetforbindelse, når den er tændt. Overvej denne timer som en sikkerhedsfunktion for at sikre, at dit kamera altid er klar til brug via internettet. Hvis du er som mig selv, kan du leve flere timer væk fra din jagtformue.

Hvis du nogensinde mister din trådløse forbindelse af en eller anden grund, vil denne timer "genstarte" systemet, som automatisk nulstiller din Cradlepoint Routers-forbindelse og sætter det igennem opgaverne med automatisk at genoprette en forbindelse. Jeg kan godt lide at indstille min timer til at "genstarte" systemet hver sjette time. Ærligt talt har jeg absolut ikke haft nogen problemer med at opretholde en forbindelse, men det er en af ​​de ting, der er "bedre sikkert end ked af det" for mig. Første gang systemet faktisk skulle genstartes af en eller anden grund, og du er fem timer væk, ville du sandsynligvis ønske, at du havde timeren på det.

Sådan opbygges et trådløst trailerkamera med en live videostream

Endelig holder et marinebatteri strøm til dit system. Jeg har solpaneler, der kører til mit batteri, og det kører på ubestemt tid. En af mine venner har bare to batterier. Holder en hjemme på opladning og slukker dem bare ugentligt. Tilslut blot dit batteri til strømomformeren, og kør derefter strømmen fra inverteren til de andre enheder.

OK, under gennemgang. Du har en trådløs Cradlepoint-router i en vejrbestandig kasse. Du har dit trådløse internetkort tilsluttet din Cradlepoint Router via USB-forbindelse. Du har et IP-baseret webcam, der også er tilsluttet Cradlepoint Router via USB-forbindelse. Du har en strøminverter, der leverer strøm til disse enheder via et marinebatteri. Du har hele systemet monteret på et træ og tændt.

Derefter gennemgår du kameraopsætningen, som vil have detaljerede instruktioner med den pjece, der fulgte med den. Det giver dig den IP-adresse, du skal bruge til at logge ind på dit system. Når du har indtastet IP-adressen i din webbrowser, kan du logge ind og tage kontrol over dit kamera. Jeg har fundet ud af, at du kan ringe til hjælpelinjen til din kameraproducent, og de vil gerne lede dig trin for trin gennem den enkle opsætning. Men visse kameraer er stort set plug-'n-play. Alt hvad du behøver at vide er IP-adressen, der skal indtastes i din browser.

Disse systemer er fantastiske. Du kan zoome ind, zoome ud. Se til venstre og højre. De kan indstilles til at give dig besked via sms eller e-mail, når der registreres bevægelse i feederen. Du kan optage video og lyd og downloade den til din computer. Du kan sidde og se dine fødere, mens du drikker kaffe i dit eget hjem eller på enhver anden computer, du har adgang til.

Det bedste ved det er, at du betaler intet gebyr udover din mobiltelefoninternet. Hvis du er fortrolig med trail-kameraer, kender du allerede med andre butikskøbte systemer, at du betaler for månedlige gebyrer for at uploade billeder, hvor de opkræver dig pr. Billedgebyr, der koster hundreder af dollars om måneden for at kunne se på stille fotos. Ikke kun det, men du kan forvente at betale i nærheden af ​​$ 700 - $ 1200 for trail-kameraet. Jeg byggede mit første system til mindre end $ 300.

Nu ved du, hvordan man ikke kun bygger et system til billigere, men også hvordan man har et trailekamera med live videostreaming og mange flere muligheder.