Sådan laver du gratis udskrivbare invitationer til brusebad

Elementer, du har brug for

  • Stationær invitationskvalitet

  • Konvolutter

Uanset om du er tjenestepigen eller moren til bruden, hvis du er ansvarlig for et brudebad, vil du gøre det til den mest mindeværdige begivenhed muligt. Start af enhver begivenhed er invitationen. Det sætter scenen for, hvad der skal komme, og får gæsterne begejstrede for festen. At være vært for en mindeværdig brudebad behøver dog ikke at bryde banken; du kan oprette dine egne skræddersyede invitationer til brusebad online og udskrive dem gratis.

Download en gratis skabelon til brudesuite fra internettet, der passer til dit tema. Office.Microsoft.com og Apollo'sTemplates.com er blot to eksempler på de mange websteder, der tilbyder gratis skabeloner. På webstedet Office.Microsoft.com skal du klikke på fanen "Skabeloner" i øverste venstre hjørne af hjemmesiden og derefter indtaste "brudebad" i søgefeltet for at se en række skabeloner til invitationer til brudebad. For at downloade en skal du blot holde musen over den og klikke på "Download".

Find skabelonfilen i den mappe, som du downloadede den til, og klik derefter på filen for at åbne den.

Indtast brusebadoplysningerne i de angivne felter på skabelonen. Inkluder navnet på bruden (og måske forloveden); dato, klokkeslæt og placering af bruseren kontaktnavn og telefonnummer til RSVP; og oplysninger om gaveregistret. Hvis det er en overraskelse, skal du angive det et sted og nævne eventuelle specielle temaer eller instruktioner.

Klik på "Udskriv", og vælg papirtype, antal kopier og udskriftskvalitet.

Udskriv invitationer på din stationære, og læg dem i konvolutter til mailing.

Tips

Udskriv en testinvitation på almindeligt papir, inden du udskriver på din fancy stationære. Sørg for, at justeringen er korrekt, og få en anden til at korrekturlæse den for dig, før du udskriver alle dine kopier.