Løs en sikkerhedsmeddelelse om "Utilnærmet indkaldelse" i Mac OS X

Sjældent kan Mac-brugere støde på en tilfældig fejlmeddelelse, der virker lidt forvirrende, med en popup-besked i OS X, der siger "Utilnærmet opkaldsfunktion. SecurityAgent må kun påberåbes af Apple-software. "

Denne meddelelse kan forekomme tilfældigt, når du bruger bestemte apps, eller efter log ind eller genstart, og det efterfølges undertiden af ​​crashing og anden dårlig opførsel. Fordi meddelelsen er vag og nævner SecurityAgent og en "uautoriseret opkalder", opfatter mange brugere dette for at være en slags aflytning eller angrebshændelse, men den gode nyhed er, at det ikke er tilfældet, og du kan rette fejlmeddelelsen ret hurtigt, og du vil sandsynligvis aldrig se det igen.

Løsning af den "Uvedkrevne Caller" SecurityAgent-fejl i OS X

Den enkleste måde at slippe af med denne fejlmeddelelse er at starte i Safe Mode og derefter genstarte som normalt. Blandt andet blokerer dette mange systemniveau caches, som vil løse den uovertrufne Caller-besked.

  1. Genstart Mac'en, og hold nede SHIFT-tasten nede, og fortsæt med at holde skift, indtil indlæsningsbjælken vises
  2. Lad Mac'en starte i Safe Mode, som automatisk dumper caches
  3. Når du er færdig, skal du gå til Apple-menuen og vælge "Genstart" for at genstarte Mac'en som normalt

Lad Mac'en starte som normalt, og du bør aldrig se, at meddelelsen Ukontroverseret opkald vises igen.

Hvorfor vises denne besked i første omgang? Det er mindre klart, men det ser ud til at vise sig oftest fra Mac'er, der er blevet opgraderet fra tidligere udgivelser af OS X og har ældre tredjeparts software omkring det, der skal gå gennem GateKeeper, eller efter at have installeret en ny app, der har ændret tilladelser, eller når en bruger hæver adgangen på en eller anden måde. Heldigvis er en sikker opstart meget let at udføre. Og nej, selv om meddelelsen lyder noget lignende, har det intet at gøre med at blokere opkald fra at nå dig.

En anden mulighed er at manuelt affald indholdet af / var / mapper / undermapper, men det er bedst forbeholdt avancerede brugere, der har lavet en sikkerhedskopi af deres Mac. Du må aldrig ændre eller slette systemfiler, medmindre du har en sikkerhedskopi og ved, hvad du laver.

Har dette arbejdet for dig at rette fejlen med uovertruffen opkald? Lad os vide i kommentarerne, hvis det er tilfældet, eller hvad du gjorde for at løse det.