Sådan genopretter du SMS-beskeder

Næsten alle har slettet en SMS-besked (short message system) fra en mobiltelefon, først senere for at indse, at det stadig var nødvendigt. Afhængigt af hvor længe siden SMS-beskeden blev slettet, kan det være muligt at hente den. For at genoprette en SMS-besked skal et datagendannelsesværktøj downloades og installeres. Værktøjet scanner telefonens hukommelse og rekonstruerer de slettede tekstbeskeder.

Ring 611 fra mobiltelefonen for at kontakte din udbyders kundeservicelinje. Anmod om at få dine slettede SMS-beskeder sendt via e-mail eller udskrevet og sendt.

Hvis din udbyder ikke tilbyder slettede beskeder, skal du navigere til et websted, der tilbyder et sms-gendannelsesværktøj. Download og installer et sms-gendannelsesværktøj såsom "Infinity SIM Editor" eller "Data Doctor Recovery."

Tilslut din telefon til din computer via USB-kablet. Få en USB-SIM-kortlæser, hvis din telefon ikke har et USB-stik. Fjern SIM-kortet fra din telefon, og sæt det i bagsiden af ​​kortlæseren. Tilslut læseren til en åben USB-port på din computer.

Åbn sms-gendannelsesværktøjet. Klik på "Værktøjer". Vælg "Læs slettet SMS." Rul gennem listen over gendannede SMS-beskeder, og find en, du vil gendanne. Højreklik på meddelelsen, og vælg "Fortryd sletning".

For at gendanne alle tidligere slettede beskeder skal du klikke på "Værktøjer" og vælge "Fortryd sletning af alle SMS". Klik på "OK" for at returnere beskederne til telefonens SMS-indbakke.

Tips

Ikke alle SMS-gendannelsesprogrammer fungerer ens. Kontroller den dokumentation, der følger med softwaren, for disse muligheder.

Advarsler

Hvis du opdager, at du mangler nødvendige meddelelser, skal du straks stoppe med at sende eller slette tekstbeskeder. Fortsat dette kan medføre, at telefonens meddelelser overskrives med nye data, hvilket betyder, at meddelelsen / meddelelserne ikke kan hentes.

Mange mobiltjenesteudbydere giver ikke ud kopier af tekstbeskeder uden en retskendelse.