Sådan aktiverer du Siri til tredjepartsapps i iOS 10

Siri i iOS understøtter nu tredjeparts apps, hvilket betyder, at Siri kan interagere med apps som PayPal, Skype, Uber og andre, der har valgt at inkludere støtte til den virtuelle Siri-assistent. I praksis kan du bede Siri om at gøre noget som "send $ 10 til Bob ved hjælp af PayPal" eller "Få mig en uber til lufthavnen". Vi viser dig, hvordan du aktiverer tredjeparts Siri-understøttelse i iOS til iPhone og iPad.

Tredjeparts Siri-support kræver iOS 10 eller nyere, og det kræver installering af tredjepartsapps, som du vil bruge, og som har Siri-support. Bortset fra det skal du manuelt aktivere Siri-support til tredjepartsapps.

Sådan aktiverer du Siri Tredjeparts App Support i IOS

  1. Åbn appen 'Indstillinger' i iOS
  2. Gå til sektionen "Siri" og vælg derefter "App Support"
  3. Skift kontakten til ON-position ved siden af ​​hver app, du vil aktivere Siri support til

Når Siri er slået til for en bestemt app, kan du derefter anmode Siri om at udføre passende opgaver med den pågældende app. For eksempel "Send $ 20 til Bill med PayPal" eller "Call Bob med Skype", udfører denne handling og omdirigerer brugeren til den pågældende app. Mens nogle tredjeparts Siri-kommandoer er indlysende, skal andre bare findes ved udforskning og forsøg og fejl, da de ikke er opført under den brede Siri-kommandoliste, der er tilgængelig ved henvendelse til assistenten.

Noget værd at bemærke er, at kun de mest store apps i øjeblikket har Siri-support, og det er ikke usædvanligt, at du har mange apps på din iPhone eller iPad, men kun har en lille håndfuld Siri-understøttelse. Over tid vil antallet af apps, der understøtter Siri, sandsynligvis udvides, men for tiden er det en forholdsvis lille delmængde af apps fra normalt de største spillere.

Og ja, tredjeparts Siri app support arbejder også med Hey Siri, forudsat at du har "Hey Siri" handsfree mode opsætning og aktiveret.