Sådan får du vist intranetwebsider

Intranetwebsider giver bestemte personer mulighed for at se og dele oplysninger online i en gruppes eller virksomheds privatliv. De fleste virksomheder bruger et intranet til at gemme data og dele vigtige nyheder med medarbejderne. Kun personer med adgang til intranettet kan se oplysningerne. Det er ikke som en normal internet-webside, som alle kan besøge, hvis de skriver den korrekte URL. Generelt skal du have forbindelse til en server eller have et brugernavn og en adgangskode for at få adgang til intranettet.

Trin 1

Slut din computer til den server, hvor intranettet er placeret. Hvis det intranet, du prøver at oprette forbindelse til, er på din arbejdsplads, skal du automatisk oprette forbindelse og have adgang til intranet-websider, når du først er logget ind. Åbn blot din internetbrowser og besøg den ønskede intranet-side.

Trin 2

Brug et virtuelt privat netværk til at oprette forbindelse eksternt til serveren med det intranet, du prøver at få adgang til. Hvis det intranet, du prøver at få adgang til, er på arbejde, skal din VPN allerede have konfigureret VPN. Du kan oprette en VPN ved hjælp af netværksindstillingerne på din computer og opsætte et nyt netværk. Du kan få alle oplysninger om VPN-netværksnavnet og loginoplysninger fra informationsteknologiteamet, der er knyttet til intranettet. Når du er oprettet forbindelse til VPN, kan du se intranetwebsiderne.

Brug din adgangskode til at logge ind på intranettet. Selv uden at være direkte forbundet til netværket eller bruge en VPN, kan du få adgang til intranettet. Du skal have loginoplysninger, og hvis ikke, kan du få oplysningerne fra informationsteknologiteamet, der er knyttet til intranettet. Hvis du prøver at besøge en af ​​intranetwebsiderne, bliver du bedt om at indtaste dit brugernavn og din adgangskode.