Hvorfor blinker min skærm?

Når du sidder ved din computer og arbejder eller spiller, kan det blive irriterende, hvis skærmen på din skærm begynder at flimre. Det kan endda få dine øjne til at blive for tidligt trætte, forårsage hovedpine eller simpelthen forsinke dit arbejde. At komme i bunden af ​​dette problem har sandsynligvis en høj prioritet, hvis du bruger din computer regelmæssigt. Der er et par almindelige problemer, der forårsager skærmflimmer, der kan løses eller i det mindste let diagnosticeres.

Overophedning

En almindelig årsag til, at skærme flimrer på computere, er overophedning. Processorerne og andre komponenter på din computer varmes op, når de udfører deres job, og når en del begynder at blive overophedet, kan det medføre, at symptomer som en flimrende skærm sker lejlighedsvis eller kontinuerligt, afhængigt af problemets alvor. Hvis du bemærker, at dit flimring er værre, når du kræver mere af computeren, f.eks. Når du spiller videospil, redigerer video eller surfer på Internettet i lange perioder, kan overophedning være synderen. Hvis det sænkes eller stopper, når computeren er inaktiv eller under lette opgaver som tekstbehandling, er overophedning endnu mere sandsynlig synderen. Du kan have en defekt blæser, eller du skal muligvis installere en blæser for at hjælpe dit system med at fungere korrekt.

Hardware Acceleration

Hardwareacceleration er en almindelig årsag til en flimrende skærm, fordi skærmen muligvis ikke kan håndtere ydeevnen for din grafikhardware. Du kan justere hardwareacceleration for potentielt at reducere eller stoppe med at flimre helt. Højreklik på dit skrivebord, og vælg egenskaber. Klik på fanen "Indstillinger", klik på knappen "Avanceret", og vælg fanen "Fejlfinding". Du vil se en skyderbjælke, der siger "Hardwareacceleration." Brug musen til at skubbe håndtaget til venstre for at reducere accelerationsniveauet, indtil skærmen rydder op. Klik på "Anvend" og genoptag dine aktiviteter.

Defekt skærm

I nogle tilfælde har du måske bare en skærm, der er forældet eller udslidt. Hvis du har mistanke om, at din skærm er defekt, kan du teste den ved at frakoble den fra din nuværende computer og prøve den på en vens computer. Tænd for det, og se om skærmen fungerer bedre andre steder. Hvis det sker, ved du, at problemet ligger i computeren. Hvis det stadig flimrer, ved du, at skærmen er dårlig. Du bliver bare nødt til at håndtere det, indtil du kan få en ny.

Løse forbindelser

En mulig årsag til skærmflimring er en dårlig forbindelse. Skærme får deres signal gennem en ledning, der tilsluttes direkte bag på computeren. Hvis skærmen ikke får en god forbindelse til computeren, kan den flimre, når den vrikker løs fra porten. Dette er en god mulighed, hvis vibrationen ved at skrive eller anden bevægelse har en tendens til at gøre skærmen flimmer værre. Kontroller alle dine kabler for at sikre, at de er tætte og sikre og ikke er beskadigede.