Sådan udskrives på acetatark

Du kan fremstille dine egne transparenter ved hjælp af din printer og acetatplader derhjemme. Ellers kendt som transparenter er acetatplader nyttige til præsentationer i klasseværelser og andre typer instruktionsmiljøer. Lærere og højttalere kan bruge overheadprojektorer til at vise transparenterne, så en stor gruppe kan se dem. Tekst og grafik kan udskrives på acetatark enten med kopimaskiner eller med laser- og inkjetprintere. Kontorartikelforretninger har flere mærker af acetatplader i forskellige størrelser, så du kan finde en, der passer til dine behov.

Elementer, du har brug for

  • Computer

  • Printer

  • Acetatark

  • Printermanual

Sådan udskrives på acetatark

Start din computer, og tænd printeren. Sørg for, at printeren er sluttet til computeren. Åbn den grafik eller tekstfil, du ønsker at udskrive, på acetatarket, og rediger det, hvis du har brug for det.

Sådan udskrives på acetatark

Åbn pakken med acetatplader, og læs instruktionerne, der følger med den. Instruktionerne angiver de korrekte printerindstillinger, f.eks. "Fotokvalitet" eller "kladde" for det specifikke acetatmærke, du har.

Du kan fremstille dine egne transparenter ved hjælp af din printer og acetatplader derhjemme. Ellers kendt som transparenter er acetatplader nyttige til præsentationer i klasseværelser og andre typer instruktionsmiljøer. Lærere og højttalere kan bruge overheadprojektorer til at vise transparenterne, så en stor ...

Åbn applikationen til printeregenskaber på computeren, og juster indstillingerne til dem, der anbefales i vejledningen, der følger med acetatarkene. Gem indstillingerne.

tprinter, vil, sørg for, åben, printer, behov, tdirektioner, indstillinger, side

Anbring et acetatark i printerføderen. Sørg for, at den belagte eller ru side af papiret vender mod skrivehovedet i printeren. Den nøjagtige placering af acetatarket afhænger helt af den printer, du har. Se printerhåndbogen, hvis du har et spørgsmål om dette.

Sådan udskrives på acetatark

Udskriv filen. Rør ikke ved det udskrevne billede, når acetatarket kommer ud af printeren. Håndter den ved kanterne, og placer den med udskriftssiden opad på en plan overflade, indtil blækket tørrer. Lad det ikke være i printerens outputbakke, hvis du udskriver efterfølgende sider.

Tips

Sørg for at købe acetatplader til din type printer. For eksempel, hvis du har en inkjetprinter, skal du købe inkjetacetatark.