Sådan spores du beskeder på andre mobiltelefoner

Elementer, du har brug for

  • Mobil spion software

  • Computer med internet

Måske har du mistanke om, at din teenager er i problemer, og de åbner ikke op for dig. Måske snyder din mand eller kæreste dig, og du vil finde bevis. Uanset hvad det er, kan sporing af beskederne på deres mobiltelefon være en god måde at se, hvad de laver.

Vælg en spion-software til mobiltelefoner. Phone Stealth, Mobile Spy og FlexiSpy er de tre mest populære softwareprogrammer på markedet i dag. Disse giver dig ikke kun mulighed for at spore og læse tekstbeskeder, men du kan også lytte til samtaler, holde styr på opkald og også følge telefonens placering. Fra og med 2010 koster disse programmer overalt mellem $ 19,97 om måneden og til $ 300 for året, afhængigt af hvad dine behov er.

Download og installer programmet. Selvom hver opsætning vil være lidt forskellig, afhængigt af hvilket program du har valgt, er det grundlæggende stadig det samme. Du bliver nødt til at have fysisk besiddelse af måltelefonen og bruge den til at logge på Internettet. Når du har købt softwaren, modtager du et downloadlink. Gå til dette link, og download softwaren til telefonen, og start installationsprocessen. Indtast den nøglekode, du får, når du tilmelder dig tjenesten. Når du har indtastet det, skal du genstarte telefonen.

Indstil telefonen. Gå ind i menuen og fortæl programmet, hvilke detaljer du vil have det til at sende dig. Hvis du vil, kan du bare holde styr på tekstbeskeder, men du kan også registrere måltelefonens indgående og udgående opkald, og det er GPS-placeringen. Hvis du vil have programmet til at køre i baggrunden usynligt, så målet ikke ved, at det er der, skal du også komme med din egen hemmelige kode for at afsløre programmet, når det er skjult.

Log ind og følg telefonaktiviteterne. Når softwaren er installeret, sender måltelefonen dig sine aktiviteter regelmæssigt med de intervaller, du bestemmer. Disse oplysninger er gemt på et adgangskodebeskyttet websted, som du kan logge på fra enhver computer eller web-aktiveret telefon.