Sådan nulstilles radiokoden til en Honda Odyssey

Radiokoden er en sikkerhedsfunktion udstyret på Honda Odyssey beregnet til at forhindre radiotyveri. Hver gang radioen fjernes eller frakobles bilbatteriet, vil radioen kræve indtastning af en bestemt kode for at fungere. Nulstilling af denne kode er en simpel proces, men det kræver, at du først bestemmer den rigtige kode til din særlige radio. Processen til at bestemme dette vil være let eller vanskelig, afhængigt af om du stadig har adgang til køretøjets servicemanual eller ej.

Trin 1

Bestem radiokodenummeret. Radiokodenummeret er normalt fire eller fem cifre langt og kan findes i dit køretøjs servicemanual. Hvis du ikke længere har adgang til servicevejledningen, skal du finde radioens serienummer. Serienummeret kan findes ved at fjerne stereoanlægget fra instrumentbrættet og se på radioens base. Når du har serienummeret, skal du ringe til et Honda-forhandler og få dem til at hente din radiokode baseret på dette nummer.

Trin 2

Tænd for bilen. Radioen skal vise ordet "kode".

Indtast radiokoden ved at trykke på radioknapper, der svarer til numrene i koden. Du skal høre et bip, når det sidste nummer er indtastet. Dette indikerer, at koden er indtastet korrekt, og at radioen skal begynde at fungere som normalt.