Aktivér TRIM SSD i Mac OS X 10.6.7

Du ved sikkert, at Mac OS X Lion vil tilføje TRIM-support til SSD'er, men hvad kan du gøre lige nu, hvis du er på 10, 6? Hvis du er modig, kan du bruge dette ikke understøttede hack, der muliggør TRIM for de fleste SSD-enheder under Mac OS X 10.6.7.

Appen hedder TRIM Enabler, og det virker ved at lægge en kerneforlængelse fra MacBook Pro 2011-modeller (med TRIM support) i din Mac OS X-kerne, hvilket betyder, at TRIM skal aktiveres. Alt du skal gøre er at klikke på "Patch" for at aktivere TRIM, men den nuværende version understøtter ikke one-click-deaktivering, så hvis noget går galt, skal du starte i Safe Mode for at deaktivere udvidelsen manuelt.

ADVARSEL: Dette er helt ikke understøttet software. Vi er ikke ansvarlige for eventuelle skader eller tab af data, der kan skyldes at aktivere denne funktion. Altid have en sikkerhedskopi af dine data, og fortsæt med forsigtighed og på egen risiko!

Du kan downloade det direkte her eller besøge udviklerens websted.

Jeg har en SSD i en ny MacBook Air, og jeg har ikke testet dette, og jeg har heller ikke planer om at teste det. Personligt vil jeg vente på officiel støtte fra Apple, der er sandsynligvis en god grund til, at de forlod det ud af 10.6.7.

Opdatering: TRIM Enabler v1.1 er blevet udgivet, der indeholder backup og gendannelsesfunktionalitet, downloadlinket er blevet opdateret til denne version.