Ping en fejlplaceret iPhone med Apple Watch for at hjælpe med at lokalisere det

Misplacing en iPhone er en temmelig regelmæssig begivenhed for mange af os, måske smed det mellem puderne på en sofa, måske du forlod det i et andet rum, måske faldt det et sted under sæderne i bilen, måske er det i baghaven, er der noget der er muligt. Heldigvis for Apple Watch-ejere kan de bruge den praktiske Ping iPhone-funktion, så deres parrede iPhone udsender en høj pinginglyd, hvilket gør det nemt at finde en tabt iPhone indenfor earshot.

Pinging iPhone-funktionen er meget nyttig, især for os, der ofte placerer iPhone et sted og derefter glemmer, hvor det præcis gik eller hvor det faldt til. Forældre og sittere burde også finde funktionen, da de har en fordel for at placere enheder på usædvanlige steder, og at kunne pinge på iPhone for at finde ud af, at det tager meget af gætarbejdet.

Sådan Ping en iPhone med Apple Watch

Dette virker mellem Apple Watch og iPhone det er parret med, du kan ikke pinge andre enheder, der ikke er relaterede og parret.

  1. Fra Apple Watch ur-ansigtet skal du svinge op for at få adgang til blik som normalt
  2. Stryg højre et par gange, indtil du er på kontrolpanelet. Bliv med iPhone-forbindelsesstatus, AirPlane-tilstand, Forstyr ikke, Silence, Airplay, og hvad vi leder efter her. Ping iPhone, vær sikker på at iPhone er opført som "Forbundet" i grønt, ellers er de to enheder sandsynligvis for langt fra hinanden, så funktionen kan fungere, og du vil muligvis bruge iCloud til at finde den tabte iPhone i stedet
  3. Tryk på knappen Ping iPhone (det ser ud som en iPhone med lydbølger kommer ud af det) og følg lydene for at finde den forplacerede iPhone

Så længe det er i nærheden og forbundet til Apple Watch, kan du pinge iPhone og hjælpe med at finde det forholdsvis hurtigt.

IPhone vil udlade nogle få meget højt pinglyde, og du kan fortsætte med at trykke på pingeknappen for at indsnævre af lydsignalet, hvor sagen er placeret. Hvis det lyder muffled, er det sandsynligvis fast i en pude eller under et sæde et eller andet sted, eller måske er det i køleskabet, skal du ikke regne med noget, hvis iPhone mangler!

Ping Lost iPhone & Gør kameraets blitz blink

Et andet pænt trick er en variant af ping-metoden, hvilket får kameraets blits på iPhone til at blinke ud over det, der lader den normale dinging lyd. Tricket med dette er at blot holde Ping-knappen nede, og iPhone vil både blinke kameraets flash og gøre chiming ping lydeffekten. Dette er fantastisk til at finde en tabt iPhone i et mørkt rum, eller hvis det sidder fast under et bilsæde eller noget lignende.

Til en video demonstration af denne funktion kørte Apple en Apple Watch-reklame kaldet "find", som viser, hvordan du bruger pinging-funktionen fra Watch til at spore en iPhone, den video er indlejret nedenfor:

Som nævnt før, hvis Apple Watch viser en rød 'Disconnected' besked, vil du ikke kunne pinge iPhone, og i stedet skal du stole på at finde den tabte iPhone med iCloud, som også kan pinge en enhed og placere den På et kort har denne metode fordelene ved at være tilgængelig fra en anden iOS-enhed eller webbrowser.

Hvis du har prøvet både iCloud og Apple Watch og stadig ikke kan finde enheden, vil du sikkert placere den i tabt tilstand med fjernlås, så den ikke kan bruges uden dit Apple ID.