Sådan tilsidesættes en iPhone-adgangskode

Din iPhone giver dig mulighed for at tilføje en firecifret adgangskode, der låser din telefon for at forhindre uautoriserede brugere i at bruge din mobiltelefon. Når du aktiverer adgangskoden, beder din iPhone dig om at indtaste den firecifrede kode, før du kan låse din telefon op. Men hvis du har glemt adgangskoden og ikke kan bruge din iPhone, kan du tilsidesætte adgangskoden ved hjælp af iTunes - standardstyringsprogrammet til iPhone.

Trin 1

Gendan din iPhone tilbage til standardindstillingerne for at tilsidesætte adgangskoden. For at gøre det skal du slutte din iPhone til computeren ved hjælp af USB-kablet, der fulgte med din telefon, og starte iTunes. iTunes viser din enhed i venstre panel under "Enheder".

Trin 2

Klik på din iPhone under "Enheder" og klik på fanen "Oversigt". Klik på knappen "Gendan". Husk, at gendannelse af din iPhone tilbage til standardindstillingerne sletter alle de aktuelt gemte oplysninger. Når du bliver bedt om det, skal du klikke på "Backup" for at sikkerhedskopiere din iPhone.

Trin 3

Klik på "Gendan" igen, og følg de sidste vejledte anvisninger for at gendanne din iPhone tilbage til standardindstillingerne. Når processen er afsluttet, skal du klikke på "OK". Du skal se meddelelsen "Opret forbindelse til iTunes" på din telefon. Hold din iPhone tilsluttet computeren, indtil skærmen "Opret forbindelse til iTunes" forsvinder, eller du får vist meddelelsen "iPhone er aktiveret" på din telefon.

Højreklik på din iPhone under "Enheder" og klik på "Skub ud". Luk iTunes, og frakobl din iPhone fra computeren. Din iPhone beder dig ikke længere om at indtaste adgangskoden.